28.10.2016

Върнатите от нас гюленисти: Полицейски шеф, учител, журналист...

Не подали молби за убежище, затова сме ги върнали на Турция

Още

Полицейският експерт Пармаков посочи кои похищения на автоджамбазите са най-трудни за разкриване

Кражбите на автомобили са намалели с 20%. Това показва статистиката от началото на годината към момента, обясни поред БНТ началникът на сектор Престъпления свързани с МПС в ГД "Национална полиция" Емил Пармаков.

Арестуваха двама криминално проявени по случая с автокрадеца, ударил полицейски автомобили

Нови двама души са арестувани от полицията в София, след случая, при който автокрадец удари полицейски автомобили и се опита да избяга, предаде БНР. СДВР още издирва прекия съучастник на задържания в събота сутринта мъж. Двамата арестувани са криминално проявени за кражби на автомобили. Тяхната съпричастност към случая от уикенда ще се изяснява.

Нови арести по случая с автокрадеца, ударил полицейски автомобили

Нови двама души са арестувани от полицията в София, след случая, при който автокрадец удари полицейски автомобили и се опита да избяга. Все още СДВР издирва прекия съучастник на задържания в събота сутринта мъж. Двамата арестувани са криминално проявени за кражби на автомобили. Тяхната съпричастност към случая от уикенда ще се изяснява.

Задържаха бивш полицейски шеф за връзка с клане на 43 студенти в Мексико

В Мексико е бил арестуван бивш полицейски началник по време на разследване около изчезването и клането на 43 студенти по педагогика в югозападния град Игуала преди две години, съобщава Агенция Фокус. Фелипе Флорес е бил началник на полицията в града, когато студентите изчезват в нощта на 26 септември 2014 г. Той е бил най-вероятният човек, знаещ за съдбата им според следователите. „Флорес, който е бил беглец в течение на две години е бил арестуван докато е посещавал съпругата си“, заяви комисарят по национална сигурност на Мексико Ренато Салес. Според разследването студентите са били отвлечени от корумпираната полиция в град Игуала и са били предадени на наркокартел, който ги е объркал за членове на съперническа групировка. След това 43-мата са били убити и изгорени, а останките им са били хвърлени в близката река.

В Мексико е бил арестуван бивш полицейски началник, свързан с изчезвания на студенти

В Мексико е бил арестуван бивш полицейски началник по време на разследване около изчезването и клането на 43 студенти по педагогика в югозападния град Игуала преди две години, предаде Reuters.