28.10.2016

Още

Мирните преговори в Колумбия се провалиха

Само часове преди да започнат колумбийският президент Хуан Мануел Сантос отложи мирните преговори с бунтовниците от Националната освободителна армия на Колумбия (ENL), съобщава AFP.

Лейди България 2016 ще брани честта ни в Колумбия! (СНИМКИ)

Носителката на титлата Лейди България 2016 - Мелинда Сейдия представя България на световен конкурс " MISS SUMMER INTERNATIONAL" в Колумбия .  Хубавицата от Перник е на 20 години и е студентка в УНСС.

Вижте най-позьорското кардио! Шефката на силиконките върти педали в Колумбия по бельо (СНИМКА)

Как се прави позьорско фото на кардио упражнения във фитнес зала успешно ни показа шефката на конкурсите Мис Силикон Мариана Маринова, пише HotArena. Моделката публикува снимка как тренира във фитнес зала в Колумбия.

Ще пропаднат ли мирните преговори в Колумбия?

Колумбийската армия съобщи, че е убила член на втората по големина бунтовническа групировка в Колумбия – Армията за национално освобождение (АНО) и е заловила още четирима, броени дни преди началото на мирните преговори между левите геваристи и правителството, пише БГНЕС. Операцията е била насочена към обществения ред и финансирането на АНО в североизточния регион Касанаре. Тримата заловени са били бунтовнически командири, като единият от тях е ранен, съобщиха от армията в официално изявление, предава АФП. Отделна операция в западния департамент Чоко пък завърши с „демобилизация” на 24 геваристи, съобщи Министерството на отбраната в „Туитър”. Мисиите могат да се окажат пагубни за мирните преговори, които би трябвало да се проведат в еквадорската столица Кито следващия четвъртък между бунтовниците и правителството на президента Хуан Мануел Сантос . Правителството вече постигна временно примирие с най-голямата бунтовническа групировка в страната ФАРК и на 29 август огъня беше прекратен. Миналата седмица Сантос дори удължи периода до края на годината. С бунтовниците от АНО обаче конфликтът засега остава.

Лейди България - на световен конкурс в Колумбия

Във вечерта на таланта българката ще представи собствен бранд ръчно рисувани тоалети