24.10.2016

Паника в лондонското метро! Евакуираха пътниците заради страх от бомбена атака

Станция „Лондон Бридж“ на метрото на британската столица и прилежащия периметър са били отцепени тази сутрин. Причината е съмнително превозно средство, пише The Independent.

Още

Великобритания: Евакуираха жителите на квартал в Нютън Абът заради предполагаем атентатор

Полицията се натъкнала на подозрителен предмет, докато претърсвала къща във връзка с ареста на младеж, заподозрян, че готви атентат в лондонското метро

Пожар в столичен магазин, евакуираха хората

Пожар избухна в супермаркет в София. Пламъците обхванали задната част на магазина в квартал „Свобода”, след като се запалил въздуховод, съобщава Нова телевизия. Сигналът е подаден по обяд. На място веднага пристигат коли на пожарната и полицията, както и линейка заради дима, който бързо обхванал целия магазин. Търговската част обаче не е засегната. Изведени са служителите на магазина и клиентите, но не се наложила пълна евакуация. Пожарът е овладян бързо и работата в магазина е възстановена. Пострадали няма.

Евакуираха централния предизборен офис на Клинтън заради писмо с подозрително вещество

Централният офис на предизборната кампания на Хилари Клинтън в Бруклин е бил евакуиран в петък вечерта, че след като служители намерили подозрително вещество в писмо, съобщава Агенция Фокус. Субстанцията били открита от двама служители, които отворили писмото в офиса в центъра на Манхатън, според полицейски източник. След това го занесли на 11-тия етаж в централния офис на предизборната кампания в центъра на Бруклин. Четирима души са имали контакт с веществото, а спасителната служба е наредила целият етаж да бъде евакуиран. По случая работят още Сикрет сървис и службата за реакции при извънредни ситуации. Все още не е ясно дали веществото е опасно.

Евакуираха щаба на Хилари Клинтън заради плик с подозрителен прах

Властите проверяват дали субстанцията е опасна

Евакуираха предизборен щаб на Хилари Клинтън заради подозрителен прах

Предизборният щаб на Хилари Клинтън в нюйоркския квартал Бруклин е бил евакуиран заради подозрителен прах, съобщава в. „Ню Йорк пост“. Той е бил открит при отваряне на писмо от кореспонденцията. Четирима души са били в стаята по време на инцидента. Пристигналите на място медицински екипи са наредили евакуация. В момента няма информация дали откритата подозрителна субстанция е опасна.  ...