28.10.2016

Евакуираха лондонска метростанция заради „съмнителен автомобил”

Лондонската станция на метрото London Bridge беше евакуирана, а околният район беше опасан с полицейски ленти и опразнен заради подозрително превозно средство, съобщи в. „Индипендънт". Въоръжен с мачете мъж рани трима души в лондонското метро Хората от околните сгради също бяха изведени на безопасно място. Полицейски говорител съобщи, че са получили сигнал в 7.50 часа за превозно средство в района, оставено без надзо...

Още

Властите в Лондон евакуираха метростанция заради съмнителен автомобил

  Лондонската станция на метрото „Ландън бридж” беше евакуирана, а околният район беше опасан с полицейски ленти и опразнен заради подозрително превозно средство, съобщи в. „Индипендънт”, предаде БГНЕС. Хората от околните сгради също бяха изведени на безопасно място. Полицейски говорител съобщи, че са получили сигнал в 7.50 часа за превозно средство в района, оставено без надзор. Служители на реда са претърсили черна кола, паркирана в бус лента в съседство до входа на метро станцията.

Евакуираха офиси на Би Би Си заради съмнителен автомобил в Лондон

  Подозрителен автомобил стана причина за евакуация на стотици работещи в офиси в западния лондонски район Уайт сити, съобщи на сайта си в. „Дейли стар”, предаде БГНЕС. Изданието посочва, че са били евакуирани и служители на британската радиотелевизионна корпорация Би Би Си. Тя е собственик на 6 сгради в района, в момента се използват само две. Полицията временно затвори и две столични метро станции – „Уайт сити” и Ууд лейн”.

Взривиха съмнителен автомобил до "Стад дьо Франс"

Съмнителен автомобил, паркиран в района на "Стад дьо Франс" в Париж беше взривен от полицията часове преди мача Франция - Исландия.Журналисти, намиращи се в близост до мястото, съобщиха информацията в Twitter. Към 18.30 ч. запалянковци, идващи за четвърт-финала са чули шум от експлозия. Някои от тях не са могли да продължат към стадиона.

Ченгета закопчаха наркодилър в Обзор

Млад мъж от Варна се озова в ареста за притежание на дрога след рутинна проверка в Обзор. Ченгета от РУ-Несебър забелязали съмнителен автомобил, докато патрулирали по улиците на морския курорт, информира Флагман. Те спрели "Фолксваген Пасат" с...