23.10.2016

ОГНЕН АД: Пожар в блок в Пловдив взе жертва (ВИДЕО)

Пламъците унищожили напълно апартамент на последния етаж

Още

ОГНЕН АД: Пожар в блок в Пловдив взе жертва

Пламъците унищожили напълно апартамент на последния етаж

Горя Младежкия хълм в Пловдив

Огън избухна тази вечер на Джендем тепе в Пловдив, известен и като Младежкия хълм.  Сигналът е получен в 20.02 ч., две пожарни веднага са изпратени на мястото. Запалили са се храсти и треви на склона на тепето откъм булеварда, в близост до сградата на Стоматологичния факултет и Детската железница. Към 20.40 минути пожарът бе загасен. Пловдивчани реагират особено емоционално след преживения огнен ад в събота, когато горяха Тютюневите складове,. предаде БГНЕС. 

Само в БЛИЦ: Запалиха земите на хисарски бизнесмен от четири страни

Истински огнен ад се е разразил вчера около 21 часа вечерта над хисарското село Старосел. Четири пожарни от Хисар, Карлово и Пловдив са се борили със стихията до 4 часа сутринта. Хора на хисарския бизнесмен Геро Мавров са видели как стърнищата на шефа им горят от четири страни. Малко след това е лумнали  пети пожар, научи БЛИЦ от разследващи.

Първо в БЛИЦ! Страшен ад в Пловдивско – горят вили, евакуират хора

Огнен ад се вихри в момента на спирка „Отдих” в пловдивско, сигнализираха за БЛИЦ наши читатели. От пожарната в Пловдив потвърдиха, че все още се борят със стихията, въпреки че са локализирали по-голяма част от огъня. Изгорели са между 2 и 4 вили.