25.10.2016

Яко млатене на мач в Русия (видео)

Грозни сцени се разиграха по време на срещата от третото ниво на руския футбол между отборите на Торпедо и Текстилчик (1:1). На почивката фенове на двата отбора нахлуха на терена и влязоха във физическа саморазправа. Само бързата намеса на полицията предотврати сериозни инциденти. Органите на реда задържаха солидна бройка хулигани.    ...

Още

Русия иска да си платим за архивите

Според историци това е политически рекет

Русия разкри суперядрена ракета

Русия разкри най-голямата си ядрена ракета, която е достатъчно мощна, за да унищожи държава с територията на Франция с един удар, съобщават световни агенции. Президентът Владимир Путин иска да бъде заменен арсеналът от междуконтинентални балистични ракети Р-36 с новата суперядрена ракета “РС-28 Сармат”.

РИА Новости: Русия и Германия се разбраха как да действат по темата "Сирия"

Министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров и германският му колега Франк-Валтер Щайнмайер са провели телефонен разговор, в рамките на който са постигнали съгласие за поддържане на редовен експертен диалог между външнополитическите ведомства на двете страни за всички въпроси, касаещи разрешаването на сирийския конфликт. Това се казва в съобщение от външното министерство в Москва, предава РИА Новости, цитирана от "Фокус".

Унгария извика посланика на Русия заради пренебрежителни коментари

Унгарското външно министерство съобщи, че е извикало посланика на Русия заради пренебрежителни коментари в руски медии на унгарското антисъветско въстание от 1956 г., чиято 60-годишнина бе отбелязана в неделя.

Русия отправи ултиматум към Европа! Газовото бъдеще на континента е на карта

Русия е готова да продължи втората отсечка на „Турския поток“ само след писмени гаранции от ЕС за реализирането на проекта. Това заяви външният министър Сергей Лавров на среща с представители на Асоциацията на европейския бизнес, информира БНТ.