25.10.2016

Този човек рядко посещаваше вилата си в Пернишко, а последния път просто не повярва на очите си

Запустяла вила в пернишкото село Слаковци беше превърната във ферма за сушене и преработка на канабис. Собственикът я посещавал рядко, а последният път просто останал изумен от настъпилите промени.

Още

Антонио Бандерас стана комшия на Слави Трифонов в пернишкото село на децата на богатите

Световната кинозвезда Антонио Бандерас е в Перник. Мегазвездата снима филм в пернишкото село “Делта Хил”, до с. Кладница.

Откриха граната край пернишко училище

Полицията изолирала района, а гранатата била обезопасена

Нещо се случва в двора на пернишко школо - полиция обгради района!

Граната е намерена в двора на филиал на 13-то училище, която се помещава в сградата на бившата 4-та гимназия в Перник. В момента района е отцепен от полиция, съобщи ZaPernik.com.

Убийството в Пернишко: Кола и дрехи край оглозгания труп

Експертиза ще доказва, че тялото е на изчезналия Митко Фитнеса

Експертиза установява кой е убитият бизнесмен в Пернишко

Предстои експертиза, която да потвърди самоличността на мъжа, чийто труп беше намерен в землището на радомирското село Драгомирово. Това съобщиха от Окръжна прокуратура - Перник. В хода на разследването във връзка с изчезналия пернишки бизнесмен Митко Евтимов, на 2 октомври в землището на радомирското село Драгомирово, са намерени човешки останки, с дрехи и вещи, които са принадлежали на Евтимов. Откриха застрелян мъж край пернишко село Намерено на местопроизшествиет...

Откриха труп на мъж до пернишкото село Драгомирово

Намерено е тяло на застрелян мъж близо до пернишко село. Полицията изяснява дали това е тялото на изчезналия преди време 37-годишен бизнесмен Димитър Евтимов. Тялото е открито през уикенда до село Драгомирово, съобщи БНР. Насрочени са съдебно-медицински експертизи, които да докажат, дали това е изчезналият бизнесмен. Разследването продължава.