27.10.2016

Разказ от първо лице за смъртоносния огнен ад в Кючука (ВИДЕО)

Видях мъгла през прозорците и излязох на терасата, тогава видях змийски езици от огън, които излизаха от апартамента. Това разказа съседка на възрастната жена, която загина при пожар в пловдивския квартал "Кючук Париж". 

Още

Кошмар на кръстовище в Кючука! (СНИМКИ)

Рено и такси се блъснаха на едно от най-оживените кръстовища в Кючука в Пловдив. Мястото на катастрофата е до Камела на кръстовището на „Никола Вапцаров” със „Стефан Стамболов”, а участниците са  такси и Рено Меган, пише trafficnews.bg.

Асфалтираха дърво в Кючука, районното кметство се зае със случая

На странна проява на инфраструктурна мисъл се натъкна репортер на Дарик в пловдивския квартал Кючук Париж. Става въпрос за дърво, чиито корени са покрити със синя на цвят асфалтово-бетонна смес. От районното кметство заявиха, че асфалтът ще бъде разбит, за да бъде спасено дървото.    ...

Разследват смъртта на момичето, което скочи от висок етаж в Кючука и загина

Няма данни за насилствена смърт на момичето, което снощи скочи от 9-я жилищен етаж на кооперация на бул. „Македония“ в пловдивския район „Южен“. Това съобщиха за Дарик от полицията в града под тепетата. По случая е образувано досъдебно производство в 1-во Районно полицейско управление. Сигналът е подаден в 19,25 часа вчера. Загиналата е на 22-години....

Откриха нов паркинг за 30 коли в "Кючука"

Лентата на нов паркинг за автомобили прерязаха днес кметът на район "Южен" Борислав Инчев и заместникът му Апостол Шопов. Съоръжението се намира в карето между улиците "Радовиш", "Щип" и "Пере Тошев", до парк "Белите брези". "Паркингът е безплатен. Местата са 24, но могат да спрат още 5-6 коли", уточни Инчев. На терен от 550 кв.

Ром блудства с 11-годишно дете в Кючука

Мъж от ромски произход се е изгаврил с малко момиче в Кючук Париж, научи TrafficNews.bg. 11-годишното дете е било само, когато към него се приближил мъж. Той е опипал момичето, след което е избягал. Веднага са били уведомени органите на реда.

Иван от Кючука: Само чух: "Бам!" и платното ме затисна на асфалта (СНИМКИ)

"Минавах покрай строежа с колелото, само чух: "Бам!", видях към мен да лети кофражно платно и ме затисна на асфалта. Имах време само да си кажа: "Край, свърши се животът!"