23.10.2016

Елена Йончева с мега джип за 100 бона

Елена Йончева се фука със свръхлуксозно возило. Топ репортерката бе изловена от папараци с новия си автомобил. Елена се вози на „Вранглер Сахара”, във военно зелено, а колата приляга повече на полковник от Сирия, отколкото на крехката на дама. Въпреки това блондинката не се притеснява от размерите на колата, още повече, че предвид разбитите пътища, с този модел се чувства наистина защитена, пише "България днес".

Още

Елена Йончева: Мосул ще падне бързо, защото в САЩ предстоят избори

В интервю за педаването "Събота 150" журналистът Елена Йончева прогнозира бързо и успешно завършване на битката за Мосул, защото в САЩ предстоят избори и това би било добър сигнал за един от кандидатите: Различните страни имат различен интерес по отношение на втория по големина град в Ирак Мосул, който е и център за добив и преработка на петрол. Предполагам, че Турция ще установи своя контрол там и ще даде добър урок на Кюрдската работническа партия. От друга страна ислямистите, които са около 10 хиляди души, най-вероятно ще се споразумеят под някаква форма – обикновено става дума за пари – и голяма част от тях ще се опитат да се изтеглят към Сирия. Има обосновани съмнения, че терористите ще тръгнат към Сирия. За откриването на път към Сирия говори и лидерът на Хизбулла, припомни журналистът. Запитана за стратегическото отлагане на победата над "Ислямска държава" Йончева уточни, че въпросът е кой иска победа над "ИД": "Ислямска държава" или десетките ислямистки групировки в Сирия доскоро се разглеждаха като ефективно оръжие за свалянето на Башар Асад. Битката срещу тях е по-скоро една телевизионна битка, отколкото реална. Основната цел е свалянето на Асад, а след това ще се види по какъв начин ще се преговаря с различните ислямистки групи. В Сирия се води прокси-война между САЩ и Русия, като една от страните използва различни местни джихадистки групировки. Алепо е град, в който има и джамии, и синагоги, и църкви, разказа още Елена Йончева, която неотдавна посети района и засне документален материал:Има голяма християнска общност, предимно арменци. Това, което аз видях в тази част на града – всички тези църкви действаха, не бяха разрушени, училищата и университетите работеха. Всъщност това е един жив град, ежедневно обстрелван от една малка част, превзета от джихадистите. Училищата там са превърнати в бази на различните терористични организации. Ислямистите са забранили на децата да ходят на училище. Т.е. там няма действащи училища, бомбардират се бази на ислямистите. Сградите на медицинските учреждения в Източно Алепо по същия начин са превърнати в бази. В Източно Алепо все още живеят около 80 хиляди души. Има разположени седем хуманитарни коридора, които на практика са минирани и тези хора се явяват заложници на тези джихадистки групировки. Цялото интервю е в звуковия файл.

Елена Йончева: Гневна съм, че още мислим в партийни клишета от времето на комунизма

Трябва ни президент като ген. Румен Радев, който е водил битки в името на националния интерес с риск за кариерата си, казва журналистката - Г-жо Йончева, защо станахте част от инициативния комитет, издигнал ген. Румен Радев за кандидат-президент и Илияна Йотова за вицепрезидент? Досега никога не сте се занимавали с активна политика,

Елена Йончева: В мен има вулкан

Елена Йончева призна, че е почувствала привличане към приятеля й - архитекта Пламен Тодоров, преди изобщо да го е виждала. "Аз най-напред харесах нещата, които е направил. Често ходех да гледам една сграда до НДК, внушаваше ми страхотен оптимизъм. Даже приятели водех да й се радват", разказа Елена Йончева пред сп. "Ева".

Елена Йончева забременяла инвитро

Имах много неуспешни опити, признава журналистката Дълга битка да има дете води журналистката Елена Йончева. Малко преди да забременее със сина си Теодор, тя вече загубила вяра. Журналистката за първи път призна, че години е правили опити за наследник и е претърпяла няколко неуспешни инвитро опита. "Забременях на n-тия опит.

Елена Йончева: Влюбих се в Пламен, без да съм го виждала

В мен има вулкан, който непрекъснато потушавам, казва журналистката Елена Йончева призна, че е почувствала привличане към приятеля й - архитекта Пламен Тодоров, преди изобщо да го е виждала. "Аз най-напред харесах нещата, които е направил. Често ходех да гледам една сграда до НДК, внушаваше ми страхотен оптимизъм. Даже приятели водех да й се радват", разказа Елена Йончева пред сп. "Ева". От 4 месеца тя е щастлива майка на момченцето Теодор. Йончева сподели, че с Пламен отглеждат детето заедно с...

Елена Йончева: Думите на Толстой не са просто нагли, а пошли

„Изказването на Толстой е не просто нагло, а пошло. Големият проблем е, че много руснаци мислят като него. Това е липса на уважение”. Така журналистът Елена Йончева коментира пред Нова тв думите на руския телевизионен водещ Пьотр Толстой „България ще я купим цялата, половината от крайбрежието вече купихме”. Според политолога проф.