21.10.2016

Прегладнял тийнейджър "опоска" столова в училище

Полицията във Вършец разкри за ден кражба от столова в сградата на училище в града. След като проникнал в кухнята, извършителят откраднал захарни изделия и сумата от около 120 лева, предаде Дарик Нюз. В резултат на проведените незабавни...

Още

Крадци опоскаха "БМВ" в Русе

Две кражби разследва полицията в Русе, съобщава ОД на МВР в града. Сигнал за кражба от заведение на ул. "Петрохан" е постъпил вчера, и според подателите му деянието е извършено на 12 срещу 13 октомври т.г., след като е взломено стъкло. Установена е...

Кучета хулигани опоскаха автомобил в Турция

Счупили фаровете и бронята, прегризали и кабелите

Опоскаха изоставена кола на международен път Е-79

Изоставена кола "стои на паркинг в канавката" на международен път Е-79. От седмица, возилото се е превърнало в сергия за безплатни авточасти. Вижте повече във видеото:

Брутално! Полицията откри край Карнобат опоскан до шушка краден "Фолксваген”

Автоджамбази зарязаха в окаяно състояние автомобила "Фолксваген Голф", който младата бургазлийка Николет издирва от около седмица. Колата й изчезна от паркинг пред бл. 445 в ж.к. „Меден рудник”.

Роми опоскаха железата от легендарна кебапчийница (СНИМКИ)

Ромската бригада, която събори легендарната кебапчийница на колелото на "Васил Априлов" и "Любен Каравелов" в Пловдив, събра всички железата в нея, които стават за вторични суровини и се изнесе по живо по здраво, съобщава „Марица”.

Роми опоскаха почивна станция на Златни пясъци

Базата им била предоставена за живеене през зимата