25.10.2016

Десислава Атанасова: ГЕРБ е звероукротител

"ГЕРБ действа като звероукротител, за да се движи държавата напред. Звероукротител на малки формации, на хора с раздвоена личност", заяви депутатката Десислава Атанасова по Нова телевизия. "Ние помним кой е вносител на това предложение. Какви са...

Още

Десислава Атанасова разкри какво цели Радан Кънев с критиките си към ГЕРБ! Депутатката хвали Нинова

Надявам се, че всеки който бъде номиниран за вота наесен ще бъде обединител на нацията, евроатлентически ориентиран, дясномислещ и популярен човек. Нашият кандидат ще бъде ясен през септември. Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Десислава Атанасова: Ще обявим кандидата на ГЕРБ за президент през септември

Кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде обявен през септември, каза Десисалва Атанасова в студиото на "Още от деня".Тя коментира, че е по-трудно да се обединят дясномислещите хора и едва ли един кандидат може да е строго дясноопределен.

Десислава Атанасова: Атаката на БСП срещу управлението на ГЕРБ е "твърде нескопосана"

В студиото на БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова коментира поведението на БСП под новото им ръководство. Тя изрази мнение, че социалистите са започнали атака, но “твърде нескопосана”, против управлението на ГЕРБ.

Само в БЛИЦ! Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова изригна заради екшъна с Митьо Очите и екстрадицията на Цветан Василев!

Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова се изказа много остро по повод кървавия екшън, който се разигра в сряда в Слънчев бряг, видя БЛИЦ.

Споровете за Изборния кодекс ще се решат до седмица

Темата, която предизвика поредния коалиционен трус, а именно Изборният кодекс, трябва да бъде приключена до края на седмицата. Това ще се случи, след като текстът мине през правната комисия в Народното събрание. Очаква се това да стане още тази сряда. Предложенията на депутатите към промяната на текста вече са достатъчно много на брой, предаде Нова тв. Вчера управляващите се разбраха, че отпадат ограниченията за броя на избирателните секции в държавите от Европейския съюз. Политиците се разбраха само на президентски и кметски избори гласовете от квадратчето "Не подкрепям никого" да се броят за действителни и да участват в преброяването. Евентуално Изборният кодекс ще влезе за гласуване в залата в четвъртък или в петък, ако депутатите решат да отменят едномесечната ваканция, която си дадоха преди една седмица. Има два варианта - или ваканцията да бъде отменена изцяло и да няма такава до изборите, или както беше първоначалната идея на управляващите, ваканцията да бъде в продължение на две седмици преди изборите. Въпреки че вчера си стиснаха ръцете, като че ли коалиционните партньори все още има какво да изясняват помежду си.  "Ние наистина се превръщаме в звероукротител или на някакви малки формации, на хора с раздвоение на личността в разни коалиции. Имам забележка към Бъчварова. Премиерът явно е бил подведен за много неща, за които се твърди, че ГЕРБ са ги причинили и по тази причина се беше нарушила сериозно комуникацията", коментира депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. "За никого не е изненада, ДСБ не са в управлението от една година. Г-н Кънев може да говори както моят съсед говори", заяви Димитър Делчев, депутат от Реформаторския блок.

Из предизборните спорове: Трайков или Каракачанов е по́ македонец и звероукротител ли е ГЕРБ

Дали ГЕРБ е звероукротител на "хора с раздвоение на личността" и дали Трайчо Трайков е "по-голям македонец от нашия македонец (Красимир Каракачанов – бел. ред.)" - в подобни дебати премина разговорът между депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова и от Реформаторския блок Димитър Делчев и евродепутата и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в сутрешния блок на "Нова тв". Тримата бяха поканени, за да коментират темата за стабилността на коалицията, след като вчера публично бе обявено помирение...