26.10.2016

Мелания за Тръмп: Това са момчешки приказки

Мелания Тръмп – съпругата на републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп – нарече „момчешки приказки" неприличните му изказвания за жените. В телевизионно интервю Мелания Тръмп каза, че се изненадала, когато чула записа от 2005 г., защото никога преди не била чувала съпруга си да използва подобен език. Според нея думите му са обидни и много неуместни, но той ѝ се е извинил и тя му била простила. Мелания Тръмп застана за първи път пред телевизионни камери след излъчване...

Още

Пак хвърлиха ръкавицата към Тръмп: Той не може да прочете това, но се страхува от него

Поредна провокация срещу кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп. По оригинален начин неизвестни хора поставиха билборд с послание на арабски, адресирано до милиардера.

Това е измислица: Тръмп не давал интервю за сръбско издание

Предизборният му щаб опроверга твърдения в сръбската преса

Зейд Раад ал Хюсеин: Ако Тръмп бъде избран, това би било опасно от международна гледна точка

Ако кандидатът на републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп бъде избран за президент, това би било "опасно от международна гледна точка", заяви Зейд Раад ал Хюсеин, върховен комисар по правата на човека на ООН. Той допълни още, че вижданията на Тръмп относно уязвимите групи и използването на мъчения, забранени от международния закон са "дълбоко обезпокоителни и тревожни".

Емил Кошлуков: Доналд Тръмп е абсолютно непредсказуем, а това в политиката е много опасно

Според Владимир Каролев обаче почти всичко, което прави Тръмп, е обмислено и научно обосновано

Тръмп: Йелън трябва да се срамува от това, което причинява на САЩ

Според републиканския кандидат за президент председателят на Фед поддържа ниски лихвените проценти заради Барак Обама

Доналд Тръмп: Хилари Клинтън може да застреля някого и да не бъде съдена за това

Кандидатът за президент на САЩ от републиканската партия Доналд Тръмп заяви, че неговият съперник Хилари Клинтън може да „застреля някого“ и да не бъде съдена за това, предава NBC News.