23.10.2016

Роби Уилямс: Правил съм си филъри и ботокс

Роби Уилямс е един от секссимволите на модерната музика. И затова той полага огромни усилия, за да изглежда млад и секси. Наскоро той дори сподели, че е прибягвал да подмладяващи процедури. „Правил съм си филъри и ботокс – затова сега не мога да сбръчкам челото си. Променил съм също и брадичката си“, призна звездата пред Daily Mail.

Още

Роби Уилямс се извини заради неуместна шега

Британската поп звезда Роби Уилямс се извини за свое изказване, че е спал с четири момичета от групата „Спайс Гърлс“, съобщи NME. 42-годишният певец, който се завърна шумно с парчето „Купонясвай като руснак“, заяви, че просто се е пошегувал. Таблоидите писаха, че през 2001 година Роби Уилямс е излизал с Джери Халиуел. Пред австралийско радио той заяви, че е правил секс с четири от петте певици от групата. „Направих шега преди време. Шегата обаче отиде твърде далеч. Бих искал да се извиня на всички момичета от „Спайс Гърлс“ и на техните съпрузи и приятели“, заяви Роби Уилямс....

Фед ле Гранд озвучава Слънчев бряг утре - на „Солар Съмър“

На 30 юли започна всичко. С поредния, 13-и старт на фестивала за електронна музика „Солар Съмър“ и поредното гостуване на Марк Найт. Финалът ще е на 20 август с Виктор Калдерон. Но утре – 12 август, в Слънчев бряг (отново не за първи път) пристига Fedde le Grand. Енергия и летни музикални вълнения обещават организаторите на слънчевия (solar) фестивал, макар че всичко се случва след залез слънце. Към Фед ле Гранд очакванията са големи. Неведнъж е казвал, че обича да идва в България, защото страната ни е една от малкото, в които може да свири по 6-7 часа. Дългите сетове са рядкост напоследък и се радвам, когато имам възможност да пускам повече музика – думи на холандския ди джей, който е правил версии и ремикси на парчета на Роби Уилямс, Колдплей, Риана, Шакира и Мадона… Правил е сетове в най-прочутите клубове в света – в Лондон, в Ибиса, с Лондон, в Ню Йорк. Хедлайнер е на някои от най-големите фестивали в тази сфера. Големият му пробив е през 2006 с Put Your Hands Up 4 Detroit. Фед е роден в Утрехт на 7 септември 1977 година, интересът към ди-джейството се появява от ранните тийнейджърски години. Заедно със съпругата си Тана (която е фитнес инструктор) са сред създателите на Фламинго Рекърдс. Фед ле Гранд има свое радиошоу всеки петък, в което пуска ремикси. Но за нас е важно, че този петък той ще е на Слънчев бряг.