24.10.2016

Надзорният съвет на НОИ умува днес важни решения за пенсионерите

Надзорният съвет на НОИ ще заседава днес по проекта на бюджет на Държавното обществено осигуряване за 2017 година. В него е заложено осъвременяване на пенсиите с 2,4 процента от 1 юли следващата година, съобщи в края на септември управителят на НОИ Бисер Петков.

Още

Световноизвестен пианист с майсторски клас в АМТИИ

Именитият български пианист Боян Воденичаров ще проведе в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) в Пловдив майсторски клас по пиано и импровизация от днес до 27 октомври. Боян Воденичаров е един от най-изтъкнатите български пианисти. Той е носител на II награда от Международния клавирен конкурс в Сенигалия още преди приемането му в Държавната консерватория в София. През 1981 г. печели III награда на Международния клавирен конкурс „Феручо Бузони”, а две години по-късно – III награда на Музикалния конкурс „Кралица Елиза...

Сблъсъци между мигранти и полиция в печалноизвестния лагер Джунглата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Френската полиция имаше сблъсъци с мигранти край Кале, в печално известния бежански център, наречен Джунглата.

НОИ планира рекорден приход от вноски за пенсия за 2017 г.

Дефицитът намалява с над 300 млн. лв. заради увеличението на осигуровките и затягането на пенсионните условия

НОИ има важна информация за пенсиите

Над 10 милиарда и 375 милиона лева са предвидени за пенсии, обезщетения за болест, майчинство и безработица, според проектобюджета на НОИ. Надзорният съвет на Националния осигурителен институт утвърди проектобюджета за следващата година, предаде...

Новина от последните минути! НОИ разпространи важна информация за пенсиите

Над 10 милиарда и 375 милиона лева са предвидени за пенсии, обезщетения за болест, майчинство и безработица, според проектобюджета на НОИ. Надзорният съвет на Националния осигурителен институт утвърди проектобюджета за следващата година, предаде БНР.

Световноизвестен учен сензационно: На ръба сме на нова информационна революция!

Светът е на ръба на нова информационна революция, заяви в интервю за "Хоризонт" световно известният икономист д-р Кьел Нордстрьом. По думите му, в момента има огромно количество данни, но за да успеем, трябва да се научим да ги управляваме.