27.10.2016

Стрелба в университет в Охайо

Нападателят все още не е заловен

Още

Стрелба в университет в Охайо. Няма пострадали

  На територията на университетския комплекс в Синсинати, щата Охайо, са прозвучали изстрели, съобщи тв каналът Ен Би Си, предаде БГНЕС. По данни на медията, властите са приканили студентите да се укрият докато извършителят бъде заловен. Предполага се, че той е бил чернокож. Мъжът се издирва. Няма пострадали в резултат на инцидента. На място работи оперативна група от полицията. 

Паника! Стрелба в университет в Охайо

Изстрели прозвучали в университета в Синсинати, Охайо, в понеделник вечер, съобщава Fox News. При инцидента няма жертви и ранени.

Серия от мощни торнадо връхлетя Охайо (ВИДЕО)

Серия от торнадо връхлетя северозападните райони на американския щат Охайо. Има повредени сгради, изкоренени дървета и скъсани електропроводи, съобщава "Нова телевизия".

Серия от торнадо връхлетя Охайо (ВИДЕО)

Има повредени сгради, изкоренени дървета и скъсани електропроводи

24 души са предозирали с наркотици по време на музикален фестивал в Охайо

По веме на музикален фестивал в град Бътлър в американския щат Охайо 23 души са предозирали с наркотици, предаде Fox News. Местният шериф смята, че всичките пострадали са използвали бонбони, съдържащи забранени субстанции. Той добави, че всички те са били настанени в болница за лечение. Образци на бонбоните са били отнесени за експертиза.

ПСЖ не пожали Реал (Мадрид) в Охайо (ВИДЕО)

Французите се наложиха с 3:1 над победителите в Шампионската лига