25.10.2016

Кои са и за какво мечтаят момчетата, спасили свой съученик в Брезово?

Вижте разказа на десетокласниците Аврам и Асен, които извадиха езика на припаднал свой връстник

Още

Две момчета спасиха живота на свой съученик в Брезово

Десетокласници спасиха живота на свой съученик в час по физическо. Инцидентът е станал на двора на професионална гимназия "Златю Бояджиев" в Брезово, съобщи bTV.

Разкриха голяма оранжерия за канабис в Брезово

При специализирана полицейска операция бе разкрита голяма нарколаборатория в Брезово. Задържани са двама мъже - на 26 и 27 години, по обвинение за...

Полицията разби нелегална наркооранжерия в Брезово

Мъже на 26 и 27 години са задържани при специализирана полицейска операция срещу незаконно съхранение и разпространение на наркотици, съобщиха от пресцентъра на полицията. На адрес в град Брезово служителите на реда от Районното управление в град Раковски открили помещение за отглеждане на канабис със специално изградени системи за отопление, вентилация и капково напояване. Двамата местни жители са задържани в момент на полагане на грижи за марихуаната. При проведените процесуални и следствени действия разследващите иззели общо 98 растения кана...

40 % от домакинствата са закупили точени кори ЗЛАТНАТА ЦАРИЦА И БРЕЗОВО през последната година

За по-малко от година от лансирането на първия продукт на пазара – Фини Точени кори „Златната Царица“, производителят навлезе трайно в потребителската кошница на българските домакинства. Според национално представителни данни, 40% от потребителите, закупили точени кори са се доверили на марките „Златната Царица“ и „Брезово“.

Две момчета спасиха живота на свой съученик

Няколко секунди - толкова е разликата между добрата и лошата новина. Един училищен инцидент в професионалната гимназия „Златю Бояджиев" в Брезово можеше да завърши трагично, но в решителния момент две момчета запазиха самообладание и спасиха живота на свой съученик. Десетокласниците Аврам и Асен безспорно са героите на деня, не само за съучениците си.