23.10.2016

Семейство от Две могили без дом

Семейство от Две могили, чиято къща са срути преди половин година, продължава да е без дом. От Общината тогава ги бяха настанали временно в незавършена сграда, но зимата вече е на прага и те не могат повече да останат там. Яшар Юсеинов и семейството му се надяват отнякъде някой да им даде поне фургон, за да има къде да се подслонят през студените месеци.

Още

Apple направи две версии на iPhone 7, едната от които не струва

Точно както миналата година, Apple направи две версии на своя iPhone. В миналогодишният 6s, Купертино решиха да използват два отделни процесора – единият, от които се оказа по-добър от другия. Телефона този път има различия в модема. Единият iPhone 7 е с Qualcomm модем, докато другия използва хардуер от Intel. Няма съмнение кой от двата е The post Apple направи две версии на iPhone 7, едната от които не струва appeared first on Smart News.

Две млади жени от Смолян бяха на купон, после влязоха в гора и....

Изгубени в гората млади жени вдигнаха на крак полицията в Смолян, съобщава БНР. Сигналът за изгубените млади жени в гората между Смолян и село Полковник Серафимово постъпил на телефон 112 и вдигнал местната полиция на крак.

Две момичета всяха паника в Смолян!

Полицаи и пожарникари в Смолян бяха вдигнати накрак, след получен сигнал за изгубени две момичета в гората. Помощта от органите на реда била потърсена снощи около 19:10 ч., когато в РУ Смолян е получено съобщение чрез спешния телефон 112.

Полицията в Смолян на крак заради две изгубени жени

Полицаи и пожарникари в Смолян бяха вдигнати на крак в петък вечерта след сигнал за изгубени две млади жени в гората в областния град. Сигналът е подаден около 19:10 ч., когато една от жените се обадила на 112 и обяснила, че заедно със своята приятелка са се изгубили в гората между с. Полковник Серафимово и областния град. Двете са били първо на празника на Смолян на връх Средногорец и решили да се приберат пеша по горския път за кв. "Устово". До смрачаване обаче не стигнали до населеното място и започнали да търсят помощ. Незабавно след получа...

Необикновена мутация! Роди се прасенце с три очи и две зурли (СНИМКА)

Прасенце с две зурли и три очи се е родило в югозападен Китай. Стопанката на прасето Ху Жусян разказва, че отначало я било страх от него, но после разбрала, че животното е много обичливо, предаде БГНЕС.

Роди се прасе с три очи и две зурли

Малкото прасенце е далеч по-малко от останалите новородени, но собственичката му го обича