27.10.2016

Митьо Очите може да загуби левия си бъбрек

След месец той ще прави нова операция в Истанбул

Още

Божо Кравата поръчал да убият Митьо Очите в болницата

Митьо Очите се е разминал на косъм от второто покушение броени дни след като беше надупчен от куршуми в Слънчев бряг. Хора на Божо Кравата са подготвили убийството му в болницата в Бургас, но присъствието на много охранители, полиция и журналисти...

Нови шокиращи разкрития! Божо Кравата поръчал да убият Митьо Очите в болницата

Митьо Очите се е разминал на косъм от второто покушение броени дни след като беше надупчен от куршуми в Слънчев бряг. Хора на Божо Кравата са подготвили убийството му в болницата в Бургас, но присъствието на много охранители, полиция и журналисти ги е накарало да се откажат от плановете си, пише "Уикенд".

Кървавата сага между Божо Кравата и Митьо Очите продължава! Задава се нов развой?

Един от най-близките хора на Божидар Кузманов - Иван Терзийски, проговаря пред разследващите за престрелката с Димитър Желязков - Митьо Очите в Слънчев бряг, пише в. "България Днес". Терзийски настоявал да даде показания за кръвопролитието в началото на юни, при което несебърският наркобос Очите бе ранен, негов гард - убит, а друг - ранен. 

Съдът остави в ареста Божо Кравата, участник в стрелбата срещу Митьо Очите

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов – Божо Кравата, който преди няколко дни се предаде след няколко месечно издирване, съобщи Нова телевизия. Божо Кравата се предаде във Велико Търново преди дни. Пред съда днес Кузманов заяви, че се страхува за своя и за живота на семейството си, предаде Би Ти Ви. По думите му той е бил в ресторанта, в който беше убит охранител на Желязков, а той тежко ранен, като ресторантьор. Според адвоката му Лъчезар Таков...

Дъщерята на Митьо Очите изригна: Кравата да не ми се прави на много интелигентен с тези очила!

22-годишната Станилава Желязкова започна яростна дискусия в защита на баща си Димитър Желязков-Очите след интервюто на Божидар Кузманов-Божо Кравата. Младата жена, на чието име и на приятеля й Велислав Попов, се води таксиметровата компания „Такси 1”, която бе посочена като основен мотив за престрелката във "4 You", избухна срещу твърденията на Кузманов, съобщава "Флагман".

Основният враг на Митьо Очите проговори пред bTV

Какво точно се случи на 8 юни при стрелбата в Слънчев бряг?