26.10.2016

Хороскоп за 18 октомври: Неприятности очакват 3 зодии

Денят ще поднесе лоши изненади на три зодиакални знака. Неприятностите и повишаването на нервния градус ще ги съпътстват днес. Ето какво очаква останалите зодии:

Още

"Daily Mail": Кафу, Марселиньо и Кешеру ще създадат неприятности на "Арсенал"

Английското издание представя "Лудогорец" преди мача от Шампионската лига с "артилеристите'

Алена отправи важни предупреждения, послушайте я, за да избегнете неприятности

На мнозина през октомври Марс действа като опиат. Реалността се видоизменя в претенциозност заради самовнушени знания и компетентност, каквито не съществуват. Силно е изявена податливостта на ласкателства, които са причина за работа до пълно себераздаване в чужда полза. Това предупреди топастрологът Светлана Тилкова – Алена, цитирана от „Флагман”.

Хороскоп 29 септември: Неприятности и провокации очакват 3 зодии, вие от тях ли сте?

Неприятности и провокации очакват 3 зодии. През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат, а Лъвовете са готови на твърде много неща заради промени в живота. Вижте какво ви очаква и вас!

Евтините газови уредби може да ви докарат неприятности

Цените на качествените газови уредби тръгват от 800 лева, предупреждават вносителите и производителите на качествени газови инжекциони. Всяко предложение под тази цена означава, че компонентите, от които е изградена газовата уредба, са с ниско качество, напомнят от Международната асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи. На пазара се предлагат евтини газови системи, които се правят от турски и китайски копия на оригиналните части. Те често дефектират, не са издръжливи, автомобилът не върви гладко и му светват предупредителни лампи,...

Хороскоп за 26 юли: Големи неприятности са надвиснали над 8 зодии, трябва да са нащрек

Във втория ден на отпукарската работна седмица 8 зодии трябва да са нащрек, за да избегнат неприятности. Звездите вещаят на мнозина от Овните да имат неприятности в службата си, от които ще бъде засегнато дори честолюбието им, а в живота на Близнаците бурно ще навлизат промени. Вижте какво очаква и вас.