24.10.2016

Фил Колинс се завръща със силно турне през 2017 г.

15-годишният му син пък ще свири на барабани на концертите

Още

Фил Колинс прекратява „пенсионирането“ си с турне

Певецът е роден на 30 януари 1951 г. в Лондон. Когато е на пет години, му подаряват детски барабани. Учи се да свири по музиката, която слуша от радиото и телевизията и на практика никога не се научава да пише по ноти. Измисля си своя собствена система.

Фил Колинс се завръща на сцената след 10-годишно отсъствие

Известният барабанист и певец обяви на пресконференция в Лондон, че ще направи турне през 2017-а година. Авторът на хитовете "In The Air Tonight" и "Against All Odds" ще направи 5 концерта в Лондонския Роял Албърт Хол през юни, след това 2 в Kьолн и накрая 2 в Париж.

Фил Колинс се завръща с турне след проблемите с алкохола

Британският музикант ветеран Фил Колинс обяви, че се завръща с турне идното лято, въпреки проблемите с травми и с алкохола, съобщи БГНЕС. Бившият солист на група „Дженезис” ще има пет представления в Лондон, следвани от два концерта в Париж и Кьолн в рамките на европейското му турне през юни, озаглавено „Още не съм мъртъв, жив съм”.

Фил Колинс се завръща на сцената след 10-годишна пауза

Музикантът ще изнесе концерти в Лондон, Париж и Кьолн

Фил Колинс се завръща с турне идното лято

Британският музикант ветеран Фил Колинс обяви, че се завръща с турне идното лято, въпреки проблемите с травми и с алкохола, съобщи БГНЕС. Бившият солист на група „Дженезис” ще има пет представления в Лондон, следвани от два концерта в Париж и Кьолн в рамките на европей

Фил Колинс се завръща на сцената въпреки проблемите с алкохола

  Британският музикант ветеран Фил Колинс обяви, че се завръща с турне идното лято, въпреки проблемите с травми и с алкохола. Бившият солист на група „Дженезис” ще има пет представления в Лондон, следвани от два концерта в Париж и Кьолн в рамките на европейското му турне през юни, озаглавено „Още не съм мъртъв, жив съм”. 65-годишният Колинс, сред чиито хитове са In The Air Tonight and Another Day In Paradise, говори открито за битката си с алкохолизма след последното му турне преди 10 години, информира БГНЕС. „Спрях работа, защото исках да бъда баща на семейството си. За лош късмет, щом се оттеглих, семейството ми се разпадна… Тогава започнах да пия.”, каза Колинс на прес конференция в „Ройъл Албърт хол”, където ще стартира турнето му. „Живея с малките си деца и те искат да се върна, да направя нови неща и няма причина това да не се случи”. 15-годишният син на Колинс Никълъс ще свири на барабани на концертите на баща си. Колинс ще издаде и книга със същото заглавие като това на турнето Not Dead Yet. През соловата си кариера Колинс е продал над 100 милиона албума, а други 150 милиона – с „Дженезис”. През последните години Колинс писа музика за песните към филма „Тарзан”.