27.10.2016

Тотална лудост! Младеж фучи с над 250 км/ч по магистралата (СНИМКИ)

Отново безразсъдно шофиране по пътищата у нас. Младеж шофира аудито си по магистралата с над 120 километра над позволеното. Самият той е заснел километража на автомобила, с който вдига над 240 км/ч. След това го е качил в социалната мрежа Фейсбук, за да се похвали на своите приятели, пише TrafficNews.bg.

Още

Младежи се сбиха с полицаи във Видин (ВИДЕО)

Младежите са задържани и срещу тях е образувано досъдебно производство за хулиганство

И таз добрa: Младеж счупи челюстта на съперник, осъдиха го... да се извини във фейсбук

Младеж бе осъден на обществено порицание... чрез извинение във фейсбук. Присъдата му е заради побой. Софийският районен съд одобрил споразумение между Светлин Иванов и прокуратурата по дело за нанесена средна телесна повреда.

Четирима българи ще боксират на световното за младежи

Четирима боксьори ще представят страната ни на световното първенство за младежи в руския град Санкт Петербург от 17 ноември. На шампионата се очакват над 400 спортисти на възраст 17-18 години от 70 държави. В понеделник нашите състезатели заминават за лагер в Санкт Петербург. Кои боксьори ще излязат на ринга в местната зала "Сибир арена" и как върви подготовката им в София чуйте от треньора Николай Николов:

Столичен център за младежи с увреждания помага с "приказотерапия"

Въпреки че работи от два месеца, днес бе официално открит Дневният център за деца и младежи с увреждания „Княз Борис I“. Той се намира в ж.к.„Хаджи Димитър“ и за този период е с почти изцяло запълнен капацитет. Дейностите, които се предлагат в него, са съобразени с възмоностите на потребителите и техните нужди. Това са социални умения, рехабилитационни услуги, трудотерапия, но също така и "приказотерапия". Само едно свободно място е останало, за да се запълни пълният капацитет от 30 места в центъра. През двата месеца, в които функционира центърът, специалистите се опитват да опознаят потребителите, да създадат една приемаща и стимулираща развитието среда От психолог, социален работник, логопед, трудотерапевти и педагог, се състои екипът, които работи с децата и младежите, макар че има и няколко възрастни, които получават подкрепа от специалистите.

Заловиха двама младежи, обрали къща в село Видно

Служители на РУ МВР Каварна са заловили двама млади мъже за взломна кражба в село Видно. Те са криминално проявени - Е.Х. на 23 години, от селото, и М.Д. на 25 години от съседното Белгун. На 21 октомври те проникнали в къщата чрез взлом на прозорец и задигнали перална машина, печка на твърдо гориво, маса, фитнес уреди и градински тример. Част от вещите са иззети по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура Каварна.  ...

Полицията разкри младеж от Бяла с множество провинения

При проведено разследване по сигнали за извършени престъпления на територията на град Бяла е установен 19-годишен извършител. В понеделник в РУ – Бяла е получен сигнал, че на 23 срещу 24 октомври е извършен взлом в магазин в Бяла, откъдето са...