27.10.2016

Пипа Мидълтън и годеникът й разкриха подробности за предстоящата им сватба

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън – Пипа, е определила дата за сватбата с годеника си Джеймс Матюс, съобщава британското издание „Daily Mail”, цитирано от "Нова телевизия". Събитието ще се състои следващата година, но точната дата все още се пази в тайна.

Още

Пипа Мидълтън избра дата за сватбата си

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън - Пипа е определила дата за сватбата с годеника си Джеймс Матюс, съобщи британското издание „Дейли мейл". Събитието ще се състои следващата година, но точната дата все още се пази в тайна. Бъдещото семейство обаче вече е подготвило луксозни покани за гостите на тържеството и ще им ги изпрати

Пипа Мидълтън и годеникът й определиха дата за голямото събитие

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън - Пипа, е определила дата за сватбата с годеника си Джеймс Матюс, съобщава британското издание „Daily Mail". Събитието ще се състои следващата година, но точната дата все още се пази в тайна. Пипа Мидълтън се сгоди за милионер Бъдещото семейство обаче вече е подготвило луксозни покани за гостите на тържеството и ще им ги изпрати заедно с коледните картички.

Пипа Мидълтън определи дата за сватбата си

Сестрата на Кейт ще носи рокля за над 10 000 британски паунда

Съдия забрани публикуването на снимки на Пипа Мидълтън

Британски съдия забрани публикуването на откраднатите от хакер около 3000 лични снимки на Пипа Мидълтън от нейния iCloud акаунт, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс. Мидълтън е сестра на Катрин, херцогинята на Кеймбридж. Тя се яви в съда по делото с "неизвестен извършител". Хакер открадна хиляди снимки на британското кралско семейство Вестник "Сън" съобщи по-рано, че с редакцията е влязъл в контакт хакер, който поискал 50 000 британс...

Задържаха мъж, хакнал Пипа Мидълтън

Полицията е задържала мъж, за когото се предполага, че е хакнал профила на Пипа Мидълтън в айКлауд, съобщава телевизия Скай.Белезниците са щракнали на ръцете на 35-годишен мъж. В момента той в ареста на лондонската полиция.