28.10.2016

След тежки номинации вижте кои Съквартиранти ще се борят за зрителската любов

Във VIP Brother live тази вечер Съквартирантите за първи път се номинираха очи в очи. След изключително тежки номинации, изпълнени с обидни реплики, остри противоречия и разочарования, Миглена, Жана, Лара и Емануела събраха най-голям негативен вот и четирите дами ще се борят за зрителската любов в петък. Миглена отново постави рекорд и събра цели 9 номинационни точки от останалите. Основните мотиви, с които тя беше посочена като най-нежелан Съквартирант бяха нейната надменност и неспособност да общува с останалите, както и факта, че се превърна...

Още

Съквартирантите са на ръба на отчаянието, скандалите се разрастват

Само ден, след като останаха единствено с дрехите и личните си вещи, Съквартирантите бяха готови да направят каквото Христо пожелае, само и само да го убедят да изиграе ролята си в сериала. Почти всяка една от звездите в Къщата се опита да поговори с него, използвайки различни тактики, но всяка от тях удари на камък и след всеки разговор Ицо ставаше все по-категоричен. Това доведе всички до ръба на отчаянието и скоро молбите и разбирането, което проявяваха към него, отстъпиха място на трудни въпроси...

Неочаквано: Един от съквартирантите поиска да напусне Къщата?

Един от съквартирантите пожела да напусне доброволно Къщата на „ВИП Брадър”. След като актьорът Христо отказа седмичната мисия да заснемат минипродукция и нарушението на Емануела – всички останаха без редица неща. Сред тях слънчеви очила, завивки и мебели.

Война във "ВИП брадър"! Съквартирантите забравиха възпитанието си, ръсят грозни обиди един за друг

Тази вечер във "ВИП брадър" ще видим как от най-харесвания Съквартирант Христо се превърна в тотален аутсайдер след категоричния си отказ на седмична мисия „Индийски сериал”.

Съквартирантите без топла вода, чаршафи, печка...

Звездите във VIP Brother останаха голи като пушки

Големият брат се ядоса на съквартирантите

Христо Живков отказва да участва в мисията

Съквартирантите стават герои в боливудската продукция „Малката булка от Ню ханди”

Емануела ще стане първата жена в Къщата, която ще направи остра забележка на „старейшината”. Фолк дивата на висок тон ще призове Вальо да не я докосва.