23.10.2016

СНИМКИ: Най-доброто от дербито на Острова

ЛИВЪРПУЛ - МАН ЮНАЙТЕД - 22.00 ЧАСА - GONG.BG, GONG PLAY и DIEMA SPORT 2!...

Още

Челси взриви Острова с най-скъпата сделка в историята си

Ръководството на Челси прекъсва партньорството си с немския консорциум "Адидас" и ще има нов доставчик на екипировка.  "Сините" имат още 6 години договор с немската фирма, но американците са обещали да платят компенсацията, която се изисква за преждевременното прекратяване на договора. Коя е фирмата-гигант, която ще налива пари в Челси четете в Sportlive.bg!

Най-много българи от Острова и САЩ искат да гласуват

Държавите, от които има най-много подадени заявления за гласуване, са Великобритания, Германия, САЩ, Испания, Турция, Франция, може би и други държави. Това съобщи говорителят на ЦИК Александър Андреев.

Най-старият котарак на Острова търси дом

Банджо е на 26-27 години и е много дружелюбен

7-те най-отдалечени острова на планетата (видео)

Ако сте изморени от забързаното ежедневие и искате да се потопите за няколко минути в красив свят – то вижте тези острови, отдалечени на хиляди километри от континента

Skoda Superb – най-добър семеен автомобил на Острова!

Skoda Superb – най-добър семеен автомобил на Острова! Skoda Superb получи награда от престижните британски издания The Telegraph и Auto Express, побеждавайки в категорията “Най-добър семеен...

И най-надеждната марка на Острова е…

Fabia и Yeti бяха определени за най-добрите в класовете си, а Skoda – за най-надеждна марка, изпреварвайки подгласника с 13 точки. Това се случва за втора поредна година.