26.10.2016

Още

Руски бейзджъмпър полетя от 7700 метра (видео)

Три години Валерий Розов мечтаел да скочи близо до шестия най-висок връх Чо Ою. А 21 дни той и неговият екип се бореха метеорологичните условия в Хималаите, за да се изкачат до точката за отскачане. В крайна сметка руснакът успя да скочи от 7700 метра с уингсют (крило-костюм) и в рамките на 90 секунди да направи най-високия полет в бейзджъмпинга. Опитът му е неофициален световен рекорд в този екстремен спорт, а Розов подобрява собственото си най-добро постижение от 7220...

Дженоа спря полета на Милан

"Росонерите" отстъпиха с 0:3 като гост

Руската и сирийската авиация напълно прекратиха полетите около Алепо

Руската и сирийската авиация напълно прекратиха полетите си в района на Алепо и ще удължат срока на това решение, съобщи началникът на Главно оперативно управление на генералния щаб на руските въоръжени сили Сергей Рудской, цитиран от ТАСС.

Бейсджъмпър полетя от 7 700 метра надморска височина (ВИДЕО)

Руският бейсджъмпър Валери Розов подобри световния рекорд, скачайки от  7 700 метра надморска височина.  Спортистът е скочил от китайската страна на шестия по височина връх в света - Чо Ою в Хималаите, съобщава rt.com.

НАТО подкрепи коалицията срещу „Ислямска държава“ с разузнавателни полети

НАТО подкрепи водената от САЩ международна коалиция срещу близкоизточната радикална групировка „Ислямска държава“ с разузнавателни полети, пише баварският вестник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, цитиран от "Фокус". Първите машини AWACS излетяха от турската база на Алианса в Коня, разкри генералният секретар Йенс Столтенберг.

Деси Бакърджиева я сполетя нещо ужасно! (СНИМКИ)

Красавицата Деси Бакърджиева е станала жертва на разбойници, които са потрошили автомобила й. Това съобщи самата актриса, използвайки социалната мрежа за да се оплаче на десетките си фенове и приятели.