21.10.2016

Пипа Мидълтън определи дата за сватбата си

Сестрата на Кейт ще носи рокля за над 10 000 британски паунда

Още

Пипа Мидълтън избра дата за сватбата си

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън - Пипа е определила дата за сватбата с годеника си Джеймс Матюс, съобщи британското издание „Дейли мейл". Събитието ще се състои следващата година, но точната дата все още се пази в тайна. Бъдещото семейство обаче вече е подготвило луксозни покани за гостите на тържеството и ще им ги изпрати

Пипа Мидълтън и годеникът й определиха дата за голямото събитие

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън - Пипа, е определила дата за сватбата с годеника си Джеймс Матюс, съобщава британското издание „Daily Mail". Събитието ще се състои следващата година, но точната дата все още се пази в тайна. Пипа Мидълтън се сгоди за милионер Бъдещото семейство обаче вече е подготвило луксозни покани за гостите на тържеството и ще им ги изпрати заедно с коледните картички.

Пипа Мидълтън и годеникът й разкриха подробности за предстоящата им сватба

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън – Пипа, е определила дата за сватбата с годеника си Джеймс Матюс, съобщава британското издание „Daily Mail”, цитирано от "Нова телевизия". Събитието ще се състои следващата година, но точната дата все още се пази в тайна.

Съдия забрани публикуването на снимки на Пипа Мидълтън

Британски съдия забрани публикуването на откраднатите от хакер около 3000 лични снимки на Пипа Мидълтън от нейния iCloud акаунт, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс. Мидълтън е сестра на Катрин, херцогинята на Кеймбридж. Тя се яви в съда по делото с "неизвестен извършител". Хакер открадна хиляди снимки на британското кралско семейство Вестник "Сън" съобщи по-рано, че с редакцията е влязъл в контакт хакер, който поискал 50 000 британс...

Задържаха мъж, хакнал Пипа Мидълтън

Полицията е задържала мъж, за когото се предполага, че е хакнал профила на Пипа Мидълтън в айКлауд, съобщава телевизия Скай.Белезниците са щракнали на ръцете на 35-годишен мъж. В момента той в ареста на лондонската полиция.