27.10.2016

Бейби бум! Още една фолк певица ще става майка (СНИМКА)

Изглежда 2016-а е годината на звездните бебета в попфолк средите. Наскоро своето второ дете роди Емилия, която дари Коко Динев с дъщеря - Мира. В момента бъдещите майки от попфолка са - Галена, Джена и Джина Стоева. Сега още една изпълнителка потвърди, че чака бебе.

Още

Четирима душа са задържани за най-големия пощенски обир у нас

Тогава крадците заляха с белина охранителя и отмъкнаха близо 2 милиона лева

БЛС настоява резервът на Здравната каса да бъде разпределен още през април

Българият лекарски съюз настоява резервът на Здравната каса да бъде разпределен още през април 2017 година, за да се обезпечат дейностите в болничната и извънболнична помощ, за които в проектобюджета на Здравната каса не се предвижда увеличение. Предложението на лекарския съюз е сумата за медико-диагностична дейност да е с 12 милиона лева повече или 92 милиона лева общо. В болничната помощ лекарският съюз предлага увеличение с още 90 милиона лева, а за общопрактикуващите лекари и специалистите да се насочат допълнително около 34 милиона лева. Съсловната организация предлага също, резервът на Здравната каса да се освободи още през април и да се насочи именно към тези недофинансирани сфери, за да не се използват средствата от резерва в края на годината само за лекарствени продукти.

Четирима души са арестувани за най-големия пощенски обир у нас

На 8 юни тази година беше обран трезорът на пощата и са задигнати около 2 млн. лева

ЦИК иска още 250 000 лева за обработка на резултатите от вота заради новите правила

Председателката на комисията декларира, че промените в изборните правила ще бъдат отчетени точно и навреме

Разширяват „Лаута“ с още 10 дка на юг, правят фитнес площадка за бойни изкуства в парка

Разширяването на „Лаута“ ще продължи с поне още 10 дка. Това съобщи в студиото на Дарик районният кмет Костадин Димитров. Предстояща залесителна акция ще даде началото на нова гора в южната част на парка. Предвижда се и изграждане на улица в района. „Продължаваме да облагородяваме пространството на Лаута, като в най-скоро време там ще бъде изградена и фитнес площадка, предназначена за бойни изкуства“, каза още Димитров. Новата придобивка ще с площ от 100 кв.м., с ударопоглъщаща настилка, върху която ще бъдат разположени н...

Гергана Червенкова още е обвиняема в Щатите

Стъпи ли в Америка, българката ще бъде арестувана