25.10.2016

Най-малкият музей в света! Вижте го (СНИМКА)

В селцето Уорли близо до град Халифакс беше открит най-малкият музей в света, който се помещава в телефонна кабинка, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА. В традицонната червена будка на Британския телеком са изложени лични вещи и фотографии на местните жители, разказващи за историята на селото. Музеят бе открит от кмета Хауърд Благброу и експозицията в кабинката ще се обновява на всеки три месеца.

Още

Вижте как един несръчен дрон сменя крушка… и чупи десет други

Колко дронове са необходими, за да се смени една крушка? Отговорът е един дрон и цяла купчина потрошени крушки – но пък е забавно. В това любопитно ново видео YouTube потребителят Марек Бачински си поставя за задача да смени една крушка, но вместо с ръце, той го прави с дрона Syma X5C. Както може да […] Източник Вижте как един несръчен дрон сменя крушка… и чупи десет други

Вижте каква трогателна бележка получи майката на едно умно българче

Майката на едно момченце е получила мила и трогателна бележка от детето си. Хлапето явно е извършило някакво прегрешение, защото иска прошка.

Не, не са скъсали! Вижте първо в БЛИЦ коя звездна двойка е по-щастлива от всякога (ПИКАНТНА СНИМКА)

Противно на слуховете, че се е разделила с приятеля си - чаровният рапър Павел Николов, певицата Михаела Филева е по-щастлива от всякога.

Срам! Вижте нощна София, вандали обръщат кофи за боклук, смрад и мизерия (СНИМКА)

Страшна мръсотия цари на метростанция "Вардар". Неизвестни вандали са преобърнали няколко кофи за боклук.

Само мъже са поредните номинирани - вижте кои

След като зрителите спасиха Емануела и Меглена Ангелова, един срещу друг

ВИЖТЕ: 30-те претенденти за „Златната топка“

Френското списания „Франс Футбол“ обяви и последните петима претенденти за „Златната топка“. От списанието този път нарушиха традицията и решиха да представят списъка с имената на тридесетте футболисти поетапно. КОИ СА ТЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ!...