26.10.2016

Сирия разпали грандиозен скандал между Путин и ЕС!

ЕС остро осъди Русия за причиняване на „неизмерими страдания” с бомбардировките на сирийския град Алепо, и посочи, че въздушните удари на Москва и Дамаск са равнозначни на военни престъпления, предаде БГНЕС. 

Още

Путин за украинците, спрели тока на Крим: Удивителни идиоти! (видео)

Руският президент е сериозно учуден от мълчанието на правозащитните организации, "пропуснали" да отразят престъплението срещу хората

Извънредно в БЛИЦ! Путин избухна в Ялта: Руският президент нарече "удивителни идиоти" участниците в блокадата на Крим

Президентът на Русия Владимир Путин окачестви спирането на електрозахранването на Крим като голяма глупост. Руският държавен глава участва във форум в Ялта.

Страсбург: Путин разбира само от сила!

ЕП критикува страните, че не наложиха санкции на Русия заради Сирия

Щерката на Галев се разхожда с Путин на гърди в Лондон

Дъщерята на Пламен Галев – Светлана, бе изловена да се разхожда с Владимир Путин в Лондон. Красавицата се появи със суитшърт с лика на руския президент в отговор на плъзналите слухове, че татко й се крие в Русия, пише столичен ежедневник.

САЩ: Путин иска да се отнасяме към Русия като към велика държава

Главният принцип във външната политика на Владимир Путин е представата за страната му като за един от ключовите играчи на съвременния свят, заяви директорът на националното разузнаване на САЩ Джеймс Клапър. По време на конференция на Съвета за международна политика той б

Директорът на националното разузнаване на САЩ разкри основната цел на Путин  

Основната цел на външната политика на руския президент Владимир Путин е  тази, Вашингтон да се държи с Русия като с велика държава. Това заяви директорът на националното разузнаване на САЩ Дбеймс Клапер, съобщава ТАСС.