21.10.2016

Закани за саморазправа и насилие се леят във "ВИП брадър"!

Нова порция интриги и заплахи се изляха между съквартирантите във "ВИП Брадър". По време на новата седмична мисия избухна лек словесен скандал между Миглена Ангелова и Роро.

Още

Лара и Жана - аут от "ВИП брадър"!

Жана и Лара вече са част от миналото на ВИП брадър. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.

"ВИП Брадър" разплака кака Лили за рождения й ден

Рожденият ден на Лили Вучкова беше посрещнат в къщата на "ВИП Брадър" с бурен купон. Преди това обаче Големия Брат опъна до краен предел нервите на водещата на "Милион и едно желания".

Във "ВИП брадър" става страшно! Жана на ръба на психичен срив!

Във ВИП брадър напрежението ескалира до степен на непоносимост. Всичко се завъртя около диетата, на която Жана Бергендорф бе подложена от Биг Брадър.

Сензационен обрат във "ВИП Брадър"! Лидерите на двата лагера в Къщата ще направят нещо неочаквано

Двама Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща във VIP Brother тази вечер. Номинираните тази седмица са Миглена, Емануела, Лара и Жана, а зрителите ще определят кои две дами да се разделят със звездната компания.

Списък с хонорарите на участниците във "ВИП брадър"

Заклеймен от верните фенове на шоуто като "скучноват", тазгодишният сезон на "ВИП брадър" е излязъл доста скъп на продуцентите му, в опита им да вкарат в Къщата пиперливи и скандални участници, пише "Блиц". Уви, въпреки потенциала на...

Кошлуков категорично пред „ШОУ“: Вальо Михов или Надя ще спечелят “ВИП брадър”!

Емил Кошлуков е роден е на 26 октомври 1965 година в Пазарджик. През 1985 година завършва Английската гимназия в Пловдив. В казармата е осъден на 6 години затвор за предизвикване на бунт. Освободен е през 1988 година. През 1989 година започва да учи Английска филология в Софийския университет. Същата година основава Независимо студентско дружество. В периода 1991 – 1996 година учи политология в Калифорнийския университет в Санта Барбара. През 1997 година се завръща в България. От 2001 година е депутат в Народното събрание от листата на НДСВ. През 2004 година основава партия “Новото време” и става неин председател. Занимава се с журналистика от години. Емил дава едно от най-личните си интервюта за “ШОУ”, в което открехва завесата на живота си, разкрива мечтите и страховете си.