23.10.2016

Азис мързелува на Сен Тропе с една от най-красивите българки (СНИМКА)

Азис и Ивайла Бакалова се похвалиха със снимки от френската перла на курортите - Сен Тропе. Певецът публикува снимки от вечеря с красивата миска. 

Още

Азис почива на аванта в Сен Тропе при ВИП бръмчалка (СНИМКИ)

Азис се уреди с тузарска почивка в любимия на богаташите Сен Тропе на абсолютна аванта. Луксозната ваканция е подарък за Василка от близката му приятелка Олеся Малинская, пише „Уикенд”. Певецът потъна в лукс в частна вила в Сен Тропе, като за нуждите си по цял ден имаше на разположение лична слугиня.

Азис взриви гостите на рождения ден на Ветко Арабаджиев в Сен Тропе (СНИМКИ)

Азис е в Сен Тропе. Кралят на фолка успя да наложи музиката си и в скъпарския курорт. Там европейски, руски и американски милионери се кефят на парчетата му. Азис взриви гостите на рождения ден на Ветко Арабаджиев с едноимената песен „Сен Тропе”, пише skandal.bg.

БГ звезди в Сен Тропе

Ветко и Маринела Арабаджиеви поканиха светски дами и господа от София, за да празнуват в Сен Тропе 60-ия рожден ден на известния хотелиер. В курортното градче на Френската Ривиера, което стана култово за бг виповете през последните години, се развихриха бохеми от бизнеса и развлекателната индустрия. Някои от тях чевръсто информираха за бляскавия си уикенд. Най-остроумни и философски по традиция са постовете на Любен Дилов-син. Под свое фото с домашен любимец той пише: "В деня на женското равнопр...

Слави Трифонов готви тузарска почивка в Сен Тропе

Слави Трифонов ще почива това лято в най-баровския европейски курорт Сен Тропе. Дългия е резервирал един от най-луксозните хотели на френската Ривиера - бутиковия „Сез”, който разполага точно с 25 частни малки къщички, пише "Уикенд".

Днес полицаят от Сен Тропе щеше да навърши 102

На днешната дата, 31 юли френският комедиен актьор Луи дьо Фюнес, щеше да навърши 102 години. Виктор Пиве, Леополд Сароян, комисар Жув или полицаят...

Милионери пеят хитове на Азис в Сен Тропе

Азис проби в луксозният курорт Сен Тропе, където европейски, руски и американски милионери се кефят на неговите чалга ритми. След като преди няколко години направи песента „Сен Тропе”, в която възпя скъпарското турзарско място, днес там я слушат по луксозните кръчми и дискотеки.