28.10.2016

Откриха контрабандни цигари за 60 000 лв. в имот на бивш областен управител на Хасково

В ареста за 24 часа е наемателят, който полицията определи като примерен гражданин

Още

Ексклузивно в БЛИЦ: Вижте кой е мозъкът зад "обира на века" в Хасково

Красен Кънчев - един от четиримата арестувани за обира на пощата в Хасково, е човекът, за когото се предполага, че е мозъкът на операцията. БЛИЦ успя да се свърже с мъж, който познава Красен Кънчев от времето, когато лежал за кратко в затвора. Влиза там през далечната 2002 г., след като е обвинен, че е участвал в източването на кредитни карти.

Шампиони по мотокрос арестувани за обира на века в Хасково

Двама шампиони по мотокрос са сред арестуваните за дръзкия обир на пощата в Хасково. Това са хасковлията Кадир Масар по прякор Катката (42 г.) и Красен Кънчев на 38 г., който е родом от великотърновското село Присово, съобщава haskovo.net.

Разкрития! Шампиони по мотокрос арестувани за обира на века в Хасково

Двама шампиони по мотокрос са сред арестуваните за дръзкия обир на пощата в Хасково. Това са хасковлията Кадир Масар по прякор Катката (42 г.) и Красен Кънчев на 38 г., който е родом от великотърновското село Присово, съобщава haskovo.net. Според източници на сайта именно по-младият е организатор на обира на 8 юни тази година, когато от централния клон бяха задигнати близо 2 млн. лева.

Арестуваха четирима заради отмъкнатите 1,8 млн. лв. от пощата в Хасково

Четирима мъже са в ареста заради грабежа от сградата на Централната поща в Хасково. През юни престъпниците успяха да отмъкнат 1,8 милиона лева и да избягат. Преди дни четиримата са задържани и вече са обвинени за грабежа. Те ще останат в ареста до събота следобед, а дотогава прокуратурата трябва да прецени дали да поиска те да останат за постоянно зад решетките, пише Нова телевизия.  Престъплението беше извършено в нощта срещу 8 юни, въпреки сериозната охрана на сградата. Веднага след като успели да проникнат в сградата, крадците обезвредили единствения пазач. Той бил вързан и с маска на очите. През това време обирджиите успели да прекъснат електричеството, да демонтират камерите, да разбият касите и да прикрият следите си с белина.