26.10.2016

Правят трудова борса в Югозападния университет

Банско набира персонал преди зимния сезон Младежка трудова боса ще се проведе в Югозападен университет "Неофит Рилски" в Благоевград. Организатор на събитието, което има за цел да предложи работни места и заетост на младите хора, е Регионалната служба по заетостта в областния център. В инициативата участва и Центърът за кариерно развитие към висшето учебно заведение. „Борсата ще се проведе в сряда от 11.00 часа във фоайето на Учебен корпус №1. Трудовата борса ще представи работодатели от ...

Още

Тъжна вест! Почина бившият ректор на Югозападния университет

Почина бившият ректор на Югозападния университет проф. д.м.н. Кирил Чимев. Неговото име се свързва с прерастването на Висшия педагогически институт в Югозападен университет.

Обявиха допълнителен прием в Югозападния университет

От Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград обявяват допълнителен прием на студенти. Кампанията се налага, защото все още има свободни места, държавна поръчка и платено обучение. Кои са специалностите, които не успяха да се запълнят тази година и защо провериха Спаско Попхристов и Павел Петлички.

Конкурс за докторанти в Югозападния университет

Югозападният университет „Неофит Рилски” обяви конкурс за приемане на докторанти през новата учебна година. Броят на докторантурите за редовно обучение е 88, за задочно – 19. Документи се подават до 22 октомври.

Таван и изолация се срутиха в Югозападния университет

Пострадали няма, защото учебното заведение е във ваканция