25.10.2016

Още

Разтърсващата изповед на българин, който работи в чужбина: Всички мислят, че съм банкомат!

Старото "БМВ", което купих, го пазя в гаража от миналото лято за посещения в родината, защото съм на работа в Германия и пътувам само с автобус, а из града с велосипед. Купих нови калъфки за седалките, за да изглежда като нова.

Над 200 лева годишно дава всеки българин извън здравните осигуровки

Всеки българин дава от джоба си по 248 лева годишно за здравеопазване, като в това число не влизат парите, които плащаме за здравно осигуряване. Това показва нова статистика, информираха днес от Българския лекарски съюз, откъдето поискаха бюджетът на здравната каса за догодина да бъде увеличен с 273 млн. лева. Според председателя на съсловната организация д-р Венцислав Грозев здравеопазването ни е на ръба на пропастта, а големият размер на неофициалните плащания показва колко е недофинансирана системата у нас. Освен повече пари за здраве, от Бъ...

Българинът променя изискванията си при търсенето на жилище

"Вече говорим за нова култура в търсенето на жилище - все повече се търси нов продукт на пазара, отговарящ на по-високи качествени изисквания, енергийна ефективност, нова социална и жилищна среда, гъвкавост и функционалност в разпределенията на жилищната площ, представителни общи части. Това обуславя тенденцията българинът все повече да се интересува от покупка на новостроящи се жилища, включително на зелено, когато изборът в една сграда е най-голям.", коментира в интервю за БТА Ирена Перфанова, председател на Управителния съвет на Националното сдружение Недвижими имоти по повод професионалния празник на брокерите и агентите на недвижими имоти, който ще бъде отбелязан утре, 25 октомври.

BG шампионът Лудогорец с рекорд – цял мач без българин в състава

За тима играха 7 бразилци, канадец, румънец, аржентинец...

Разказът на най-богатия българин в САЩ

През 60-те години на миналия век Фил Филипов бяга от България и тръгва за САЩ, за да преследва американската мечта. Тогава той е привлечен от Западните страни и казва, че там е имало коли и забавления, който режимът у нас не е позволявал, пише economic.bg.