26.10.2016

Домашен арест за Живко, разпорил с нож котка пред бургаски хипермаркет

Районният съд в Бургас пусна под домашен арест 25-годишния Живко Стоянов, обвинен в убийството на гръбначно животно - котка.

Още

Христо Живков отказва да участва в мисията „Индийски сериал” във VIP Brother

Big Brother предприема най-драстичните санкции в историята на предаването Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще станем свидетели на истински прецедент в историята на шоуто. Сериалите, които Big Brother постава като седмични мисии във VIP сезоните са се превърнали в запазена марка на предаването.

Христо Живков отказва да участва в седмична мисия „Индийски сериал"

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, ще станем свидетели на истински прецедент в историята на шоуто. Сериалите, които Big Brother постава като седмични мисии във VIP сезоните са се превърнали в запазена марка на предаването. Всяка година зрители и участници очакват с нетърпение тази позитивна задача, а моментът на поставянето ѝ бележи и финалния етап на шоуто. Юбилейният сезон тази година обаче ще направи изключение и зрителите няма да имат възможността да се насладят на „Малката булка от Ню ханди", но не защото Големият бра...

Живко Желев: Контузиите при Локомотив (София) са плюс за нас

Силно се надявам да покажем същото лице като това срещу Славия, каза треньорът на Литекс

Спектакълът "Живак" на Димитър Живков представя живота и корените на хората от Северозапада

Актьорът и драматург Димитър Живков представя авторския си спектакъл "Живак".  Хората от Северозапада, освен многото проблеми, имат и  много специфичен живец и по-краен поглед върху нещата, допълни той. Именно този живец е повод за името "живец": Опитали сме се в спектакъла и чрез иронията, и чрез сантимента, да открехнем вратата към един проблем, който касае всеки - търсенето на корените, споменът към миналото, към това кои сме ние и накъде искаме да отидем.

Летописецът на Тодор Живков: Тато имаше трима двойници!

"Тодор Живков имаше поне трима двойници. Всички президенти и големци имат, няма нищо лошо в това." Това сподели сензационно проф. Недьо Недев, сподвижник на бившия Първи и негов летописец. Недев е изследвал живота на Живков, като няколко години е говорил и писал рамо до рамо с първия човек на ЦК на БКП. Само преди месец 90-годишният историк от СУ "Св. Климент Охридски" издаде втората си книга с издателство "Труд" - "Дворцовият преврат срещу Тодор Живков".