25.10.2016

"Гучи" се премести в бивша авиофабрика

"Гучи", бранд, който е сред лидерите в модата и луксозните стоки, премести една от италианските си централи в бивша авиационна фабрика, предаде в. "Република". Gucci hub е в запазените постройки на фабриката за проиводство на самолети Caproni в Милано и е на площ от 35 000 кв. м. Съхранени са почти всички сгради, включително стените им от тухли.

Още

Новото лице на „Гучи“ е актьорът Том Хидълстоун

  Актьорът Том Хидълстоун е новото лице на последната рекламна кампания на „Гучи“. Звездата ще представя линията за мъжки костюми на марката. Вече е заснета първата фотосесия с участието на 35-годишния актьор, дело на фотографа Глен Лучфорд. В нея Хидълстоун е облечен в разнообразни спортни и официални костюми, а самите снимки са направени в имението на известния американски артист Тони Дюкет, пише БГНЕС. Хидълстоун е поредното лице, което става част от рекламните кампании на „Гучи“. Наскоро зад марката застанаха актрисата Ванеса Редгрейв, както и нейният колега Джаред Лето. Актьорът влезе в новинарските заглавия заради кратката си, но широко отразявана връзка с певицата Тейлър Суифт. Двамата бяха заедно в продължение на няколко месеца и се разделиха този месец.

Гучи пуснаха пантофи от човешка коса

Италианската модна къща "Гучи" пусна в продажба пантофи за 1230 британски лири, изготвени от кичури човешка коса, съобщава в. "Метро", цитиран от БТА. Новият продукт носи търговската марка "Princetown". Производителят гарантира на потребителите, че...

Хакерът Гучифер готви нови компроматни материали, отрече връзка с Москва

  Хакерът, известен с псевдонима Guccifer 2.0, нарече небивалици твърденията, че работи за спец службите на Русия, съобщи електронното издание на в. „Уолстрийт джърнъл” като се позова на интервю с Гучифер, пише БГНЕС. Хакерът казва, че е мъж, работи сам и целта му е „да стигне до истината”. Той твърди, че заключението за връзката му с руските спец служби, защото ползвал подобни на техните технологии, е лишено от смисъл. Гучифер риторично пита:”Ако карам БМВ, това значи ли, че съм германец?”. Хакерът разказва, че се ядосал, когато започнали да свързват действията му с разузнаването на чужда държава. После обаче преценил, че колкото повече се задълбава в тази посока, толкова по-безопасно ще е за него. „Това е като игра на котка с мишка, но залозите са много по-високи”, заключава Гучифер. „Уолстрийт джърнъл” прецизира, че не може да идентифицира личността на хакера, дал интервюто. Но отговорите на въпросите идвали от същия акаунт, от който изтичаше поверителна информация за американската Демократическа партия. Гучифер потвърди, че готви нов набор от компроматни материали, но не разкрива подробности.

Тъмна слава за $35 млн. – мезонетът на сестрите Гучи

Скъпият имот е обявен за продан, а цената му пада

Хакерът Гучифер, проникнал в имейла на Хилъри Клинтън, бе осъден на 52 месеца затвор

Румънски хакер с прякор Гучифер, който допринесе за разкриването на частния имейл сървър на Хилъри Клинтън, докато тя бе държавен секретар, бе осъден на 4 години и 4 месеца затвор от федерален съд в Александрия, щата Вирджиния, предаде БТА, като цитира "Ройтерс". През май 44-годишният Марсел Лазар се призна за виновен по обвинения, включващи неразрешен достъп до защитен компютър и кражба на самоличност. В Румъния Лазар бе осъден на 7 години затвор за киберизмами. През...

Румънският хакер Гучифер е осъден на 52 месеца затвор в САЩ

Румънски хакер с прякор Гучифер бе осъден на 4 години и 4 месеца затвор от федерален съд в Александрия, щата Вирджиния, предадоха Ройтерс и БТА.