23.01.2017

Черната Златка стана майка за първи път

  Плеймейтката Златка Димитрова роди син. Хубавата новина тя съобщи в социалните мрежи. Бебето се казва Миро и се е появило на бял свят в 8:45 сутринта, пише Нова телевизия. Ето какво написа в профила си във Facebook Златка: „Тази сутрин е по-различна от всички останали. Точно в 8:45 на бял свят се появи нашият син - Миро Недев. Дадох живот и моят живот се преобърна. Сърцето ми е пълно с любов. До днес съм била дъщеря, любима, сестра, приятелка, но вече съм преди всичко МАМА! Благодаря на Господ и на всички, които ми изпращаха положителната си енергия! Благодаря на екипа, на болница Надежда!".   

Още

Черната Златка пропищя! Пишман майстор я обра (СНИМКИ)

Бургаската плеймейтка Златка Димитрова изригна в социалните мрежи срещу мошеник, който дошъл в дома, представяйки се за майстор, но всъщност я обрал. Черната Златка призовава хората да внимават, за да не попаднат в капана на наглия обирджия.

Черната Златка: Свекървата няма да доближи сина ми

Бременната в седмия месец плеймейтка Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, ще роди първородния си син чрез секцио през октомври, предаде "Телеграф". Еротичната моделка е решила да кръсти детето Миро на името на баща му, с когото са...

Черната Златка: Пазете се от този мошеник!

Бургаската плеймейтка Златка Димитрова изригна в социалните мрежи срещу мошеник, който дошъл в дома, представяйки се за майстор, но всъщност я обрал. Черната Златка призовава хората да внимават, за да не попаднат в капана на наглия обирджия. Ето...

Черната Златка с люта клетва срещу свекърва си: Тя е пропита със злоба!

Бременната в седмия месец плеймейтка Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, ще роди първородния си син чрез секцио през октомври, предаде "Телеграф". Еротичната моделка е решила да кръсти детето Миро на името на баща му, с когото са заедно от 5 г. Избрала да го нарече така още щом разбрала пола му, споделя самата тя в свое интервю за LoveStyle.

Семейни войни! Черната Златка на нож със свекърва си

В много лоши отношения е Златка Димитрова с майката на половинката си Миро, пише HotArena. Златка твърди, че от бъдещата си свекърва е видяла само лошо и е опитала няколко пъти да ги раздели с Мирослав.

Черната Златка даде прякори на звездите във "ВИП брадър"

Черната Златка се изказа за тазгодишните звездни съквартиранти в Къщата на "ВИП брадър". Бременната плеймейтка не пропусна да издаде кои са нейните фаворити.Абонираната за коментатор и многократен участник в риалитито реши, че е крайно време да...

Черната Златка кръщава бебето на Миро

Черната Златка разкри, че чака момченце, което ще кръсти на баща му Миро, пише HotArena. Семейството вече е в трескава подготовка за посрещане на новия член на семейството, който се очаква да се появи на бял свят през идния месец.

Черната Златка дава уроци на млади кифли

Черната Златка дава уроци на млади провинциалистки, как се става кифла и се успява в София.Плеймейтката ще дава акъл на напористи девойки в нов пародиен сериал, научи HotArena.