22.06.2017

Черната Златка стана майка за първи път

  Плеймейтката Златка Димитрова роди син. Хубавата новина тя съобщи в социалните мрежи. Бебето се казва Миро и се е появило на бял свят в 8:45 сутринта, пише Нова телевизия. Ето какво написа в профила си във Facebook Златка: „Тази сутрин е по-различна от всички останали. Точно в 8:45 на бял свят се появи нашият син - Миро Недев. Дадох живот и моят живот се преобърна. Сърцето ми е пълно с любов. До днес съм била дъщеря, любима, сестра, приятелка, но вече съм преди всичко МАМА! Благодаря на Господ и на всички, които ми изпращаха положителната си енергия! Благодаря на екипа, на болница Надежда!".   

Още

Черно куче пази черната Златка

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, си има тежка охрана. Плеймейтката и бивша участничка във „ВИП брадър“ е пазена от огромно черно като нея куче. Породата на животинчето е кане корсо и то е неотлъчно до Злати. Тези кучета тежат около 50 кила и могат да изплашат всеки, които се изпречи на пътя им.

Черната Златка пропищя! Пишман майстор я обра (СНИМКИ)

Бургаската плеймейтка Златка Димитрова изригна в социалните мрежи срещу мошеник, който дошъл в дома, представяйки се за майстор, но всъщност я обрал. Черната Златка призовава хората да внимават, за да не попаднат в капана на наглия обирджия.

Черната Златка: Свекървата няма да доближи сина ми

Бременната в седмия месец плеймейтка Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, ще роди първородния си син чрез секцио през октомври, предаде "Телеграф". Еротичната моделка е решила да кръсти детето Миро на името на баща му, с когото са...

Черната Златка врънка Миро за момиче

Плеймейтката Златка Димитрова роди миналата есен, но вече има планове за нова бременност. Бургазлийката не иска синът й Миро да расте сам, а да си има и сестримчка. "Искам да имам и момиченце. Мечта ми е и ще бъда още по-щастлива, ако Миро-младши има и сестричка", изпусна се Черната Златка. Днес наследникът й навършва 5 месеца. Вече са му поникнали първите зъбки. "Калявам го с разходки из Южния парк. Не си доспивам, уморена съм, но щастлива и удовлетворена", споделя плеймейтката пред столично издание.

Черната Златка: Пазете се от този мошеник!

Бургаската плеймейтка Златка Димитрова изригна в социалните мрежи срещу мошеник, който дошъл в дома, представяйки се за майстор, но всъщност я обрал. Черната Златка призовава хората да внимават, за да не попаднат в капана на наглия обирджия. Ето...

Черната Златка с люта клетва срещу свекърва си: Тя е пропита със злоба!

Бременната в седмия месец плеймейтка Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, ще роди първородния си син чрез секцио през октомври, предаде "Телеграф". Еротичната моделка е решила да кръсти детето Миро на името на баща му, с когото са заедно от 5 г. Избрала да го нарече така още щом разбрала пола му, споделя самата тя в свое интервю за LoveStyle.

Черната Златка със супер двойничка в Пловдив

  Бургаската плеймейтка Златка Димитрова си има двойничка в Пловдив, установи наблюдателен репортер на Марица.бг. При това риалити звездата и обикновеното момиче, живеещо под тепетата, са наистина като две капки вода. Пловдивчанката, която е пълно копие на нахаканата моделка, се казва Надежда и е на 27 години. За разлика от известната в цяла България Златка, която от години се подвизава по най-лъскавите места в София, момичето от Пловдив живее в гетото на Пловдив – квартал „Столипиново”. В сряда Надежда заедно със свои близки бе дошла в двора на ДКЦ „Изток”...

Семейни войни! Черната Златка на нож със свекърва си

В много лоши отношения е Златка Димитрова с майката на половинката си Миро, пише HotArena. Златка твърди, че от бъдещата си свекърва е видяла само лошо и е опитала няколко пъти да ги раздели с Мирослав.