28.10.2016

Коалицията остава, Борисов извика реформатори и патриоти

Квадратчето "Не подкрепям никого" няма да се използва в президентски и местни избори, бариерата остава 4%

Още

Цветанов в Черноочене: Бъдещето на България е с президент Цецка Цачева и премиер Бойко Борисов

Бъдещето на България е с президент Цецка Цачева и премиер Бойко Борисов. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Черноочене.

Борисов към министрите: Пак на нас се пада да платим (Стенограма)

Коя неистина видяха (Плевнелиев и Прокопиев, бел.- ред.), за да реагират така ужилено и да се чувстват толкова обидени? Нима многократно не съм заявявал за всички добри неща, които президентската институция е направила?

Борисов към министрите: Пак на нас се пада да платим

Тези хора съдят държавата и в момента в тясно сътрудничество с Министерството на регионалното развитие и благоустройството се опитваме да решим казуса и да изкупим останалата част, за да няма вече претенции по отношение на имота от страна на когото и да б

Борисов: Пак на нашето правителство се пада да платим

Пак на нашето правителство се падна да го платим. Толкова правителства, Москов, са минали от 2006 година досега… С този коментар премиерът Бойко Борисов се обръща към здравния министър Петър Москов по време на вчерашното правителствено заседание.

Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов

„Аз твърдя, че Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов за цялата кампания, за нейния ход, за начина, по който те общуват един с друг. Не спекулирам и не ядосвам левите избиратели”, заяви в студиото на „Здравей, България” кандидатът за президент на АБВ Ивайло Калфин.  „Корнелия Нинова изгони всички останали от коалиция, която беше направена и ние бяхме приели всичко. Тя изведнъж смени доста тона към Бойко Борисов.  Тя го критикува за споразумението с Канада и за това, че се е видял с лидера на ДПС.  Това ли са най-големите проблеми на българските граждани?”, коментира още Калфин. „Това, което мисля, е че Корнелия Нинова и Бойко Борисов имат тясна връзка. Румен Радев е в абсолютен комфорт от страна на ГЕРБ, той е един кандидат, който си тича сам по трасето. Имаме една много добре договорена кампания, но хората вече не са будали и това се вижда”, добави той.  "Интересен е въпросът "Кой посочи генерал Румен Радев и кой носи отговорност за него?", коментира още той. ...

Калфин: Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов

Румен Радев тича сам по трасето, коментира кандидатът за президент