27.10.2016

Индустриален парк „Марково” е предпочитан от инвеститорите в Пловдив

Развитието на „Индустриален парк Марково“ е от изключително значение за нарастването на индустриалния облик на южната част на град Пловдив. От инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп, която работи по проекта коментираха основните предимства на парка, водещото от които е комуникативната локация. Мястото не е презастроено за разлика от районите на селата Раковски, Радиново и Куклен.

Още

Събориха къщата на кръстовището на мол "Марково тепе" в Пловдив (Снимки)

Най-после започна събарянето на къщата на ъгъла на бул. "Руски" и ул. "Гладстон". Сагата се точи с години. На мястото ще се обособи лента за десен завой за безконфликтно завиване към бул. "Руски". Лентата ще обслужва и входно-изходния трафик на мол "Марково тепе".

Мол „Марково тепе” в Пловдив отваря през октомври

Това ще е първото откриване на нов търговски център в България от 2014 г. насам

Протест срещу опасно кръстовище в пловдивското село Марково

Жителите на пловдивското село Марково готвят граждански иск заради опасно кръстовище на входа на селото. Около 1000 души са сложили подписите си под искане за изграждането на светофар на Околовръстното шосе на Пловдив при разклона за селото. Хората разказват, че често се разминават на косъм от инциденти, особено когато е натоварен трафикът. Заради проблема днес те ще се срещнат и с омбудсмана Мая Манолова. OBEKT

Откраднаха златни накити и 10 000 лева от къща в пловдивското село Марково​

Златни накити и 10 000 лева са откраднати от къща в Пловдивското село Марково, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

С феноменална врътка жената на Таки върти сделки за милиони

Приятелката на Христофорос Аманатидис-Таки е станала съсобственик в пловдивския мол "Марково тепе", показа проверка на в. "България Днес". Манекенката Боряна Шехтова, която преди години роди дете на Таки, държи десет процента от акциите на търговския център, оценяван на близо 100 млн. лева. За тях Шехтова плаща скромните 293 хиляди лева вместо полагащите се около 10 млн., сочат документите за сделката.

Жената на Таки си купи МОЛ!

Приятелката на Христофорос Аманатидис-Таки е станала съсобственик в пловдивския мол "Марково тепе", съобщава "България Днес". Манекенката Боряна Шехтова, която преди години роди дете на Таки, държи десет процента от акциите на търговския център,...