28.10.2016

Нелепа смърт покоси 54-годишен мъж в село Раковски

Мъж на 54 години е бил открит мъртъв в землището на село Раковски, Каварненско, съобщи Областната дирекция на МВР. Той е намерен на 14 октомври, около 15,20 часа.

Още

Градина с пейки и театрална сцена радват учениците в двора на ВТГ "Георги Раковски"

В двора на Варненската търговска гимназия "Георги Раковски" вече има градина с пейки и театрална сцена. Проектът за облагородяване на част от двора на гимназията е с финансовата подкрепа на общината и е посветен на младежката европейска столица, в каквато градът се превръща през следващата година. Идеята е на учениците, като самите те са положили и труд за изпълнението й, обясни заместник-директорът на училището Никола Цанков: Идеята дойде от самите деца, които по един или по друг начин търсеха своето място, където да си почиват, да си прекарват междучасията, да имат своите моменти, проекти свои да изградят и съответно възможността навънка, на свеж въздух, лятото особено, да прекарват част от часовете си.

Генерал, поет или разбойник, Раковски умеел да бъде “личен“

Ат язди, калъч върти, в средата на хорото се напъхал...

Велосипедистка бере душа след сблъсък с БМВ в Раковски

Жена е с опасност за живота след катастрофа в Раковски, съобщават от полицията. Около 12.20 часа вчера в районното управление постъпил сигнал, че на ул. “Михаил Драгомиров” лек автомобил “БМВ” блъснал насрещно движеща се 67-годишна велосипедистка, която предприела ляв завой.

Велосипедистка е с опасност за живота след сблъсък с БМВ в Раковски

Жена е с опасност за живота след катастрофа в Раковски, съобщиха от пловдивската полиция. Около 12.20 часа вчера в районното управление постъпил сигнал, че на ул. “Михаил Драгомиров” лек автомобил “БМВ” блъснал насрещно движеща се 67-годишна велосипедистка, която предприела ляв завой. Пострадалата е транспортирана в болница в тежко състояние. Взета й е кръвна проба за алкохол. 50-годишната шофьорката на колата е тествана с дрегер, резултатът е отрицателен. Двете жени са жителки на Раковски. Образувано е досъдебно производство и продължава раб...

Раковски респектира Левски в контрола

Тимът от Димитровград направи заявка за силно представяне в шампионата