25.10.2016

Балканите пак се люлеят! 3,2 по Рихтер удари близо до Петрич

Земетресение с магнитут 3,2 по Рихтер е ударило Македония този следобед в 15:02 местно време. Епицентърът е бил на 133 километра югоизточно от Скопие и на 9 километра северно от Стар Дойран, което е само на няколко километра от българската граница.

Още

Земетресение от 3.1 по Рихтер е регистрирано до Петрич

Земетресение с магнитуд 3.1 по Рихтер е регистрирано на 4 км южно от Петрич. Това показват данни от сайта на Национален институт по геофизика, геодезия и география (НИГГГ) към БАН. Трусът, е регистриран в 5,54 часа с дълбочина 1 км.

Земетресение с магнитуд 3,1 по Рихтер в района на Петрич

Земетресение с магнитуд 3.1 по Рихтер е регистрирано на 4 км южно от Петрич. Това показват данни от сайта на Национален институт по геофизика, геодезия и география към Българската академия на науките (БАН). Трусът е регистриран в 08:54 ч. и е бил с дълбочина 12 км. По данни на Европейският сеизмологичен институт земетресението е било на 144 километра южно от София....

3,1 по Рихтер разлюля Петрич

Земетресение разлюля петричани преди минути. То е локализирано на 4 км южно от Петрич, 144 км южно от София.Трусът е регистриран в 8,54 часа с магнитуд 3.1 по скалата на Рихтер, с дълбочина 1 км.

Слаб трус регистриран в Симитли, земетресение в Гърция беше усетено и в Петрич

Земетресение с магнитуд 2,1 по скалата на Рихтер беше регистрирано в района на село Долно Осеново Община Симитли, в неделя.Според Европейския сеизмологичен център трусът е отчетен в 9.19 ч. Епицентърът бил на 82 км южно от София на дълбочина 10 км. Малко по-рано леко земетресение беше усетено по високите етажи в Петрич, съобщи "Фокус". Трусът е усетен около 8.28 ч. По данни на сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН земният трус е регистриран в съседна Гърция. Трусът е с магнитуд 2,9 по скала...

Земетресение беше усетено по високите етажи в Петрич

Леко земетресение беше усетено по високите етажи в Петрич, предаде репортер на Радио „Фокус” - Пирин . Земетресението е било усетено около 08:28 часа. По данни на сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН земният трус е регистриран в съседна Гърция. Земетресението е с магнитуд 2,9 по скалата на Рихтер.

Леко земетресение беше усетено по високите етажи в Петрич

Леко земетресение беше усетено по високите етажи в Петрич. Земетресението е било усетено около 08:28 часа. По данни на сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН земният трус е регистриран в съседна Гърция, съобщи "Фокус".  Земетресението е с магнитут 2,9 по скалата на Рихтер. Няма данни за паника сред населението в Петрич.