25.10.2016

Прокуратурата арестува Живко, който разпори котка

Районната прокуратура задържа за 72 часа Живко Стоянов, който на 7 октомври посред бял ден уби с нож котка, разкъсана преди това от неговото куче. Инцидентът стана през магазин „Болеро" в комплекс „Братя Миладинови". Той е обвинен, че е причинил смъртта животното по особено мъчителе нначин и с особена жестокост, което е престъпление, квалифицирано в Наказателния кодекс. За него е предвидено „лишаване от свобода" от 1 до 3 години. Справка сочи, че е осъществил изкормянето в изпитателния срок на постановена му осъдителна присъда за държане на на...

Още

Летописецът на Тодор Живков: Тато имаше трима двойници!

"Тодор Живков имаше поне трима двойници. Всички президенти и големци имат, няма нищо лошо в това." Това сподели сензационно проф. Недьо Недев, сподвижник на бившия Първи и негов летописец. Недев е изследвал живота на Живков, като няколко години е говорил и писал рамо до рамо с първия човек на ЦК на БКП. Само преди месец 90-годишният историк от СУ "Св. Климент Охридски" издаде втората си книга с издателство "Труд" - "Дворцовият преврат срещу Тодор Живков".

Димитър Живков: Реших да изляза от Зоната на комфорт

„Живак“ е авторският дебют на актьора Димитър Живков, в който изпълнява цели 12 роли. Това се е случило 120 пъти от 2012 г. и под режисурата на Димитър Стефанов. Спектакълът води борба с отраженията на живота, които се превръщат и в самия живот, но най-вече търси спомените за корените, рода и истинските чувства, които възраждат в трудни минути. Героят в „Третият в студиото“ Димитър Живков завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Атанас Атанасов и мечтае един ден да застане на сцената до него. Работи в театрите в Сливен и Стара Загора, а от лятото на 2009 е в трупата на Сатиричния театър. От лятото на 2016 г. решава да напусне Зоната на комфорт и да бъде актьор на свободна практика. Снима в киното, телевизията, озвучава филми. Каква изненада готви Димитър Живков за предстоящия Димитровден – чуйте в звуковия файл.

Правнучката на Тодор Живков: Тепърва хората ще го оценят

Андреа Стефанова разказва за пръв път пред камера за семейството си

Правнучката на Живков проговори за пръв път в ефир (Видео)

Андреа Стефанова разказва какво знае за управлението на прадядо си и за баба си Людмила