25.10.2016

Кънев за начина на работа на Борисов: "Абе, бай Х**...

"ГЕРБ избраха най-слабия си кандидат за президент и сега си търсят виновни", заяви още лидерът на ДСБ

Още

Радан Кънев към Борисов: Абе, бай Х**, ти с кого се държиш така, бе. Това да не ти е махалата?!

"Абе, бай Х**, ти с кого се държиш така, бе. Това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!".  Това заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев пред Нова телевизия по адрес на премиера Бойко Борисов. Радан Кънев посочи още, че "в тези избори въпросът е кой ще бие Цецка Ца ...

Радан Кънев за начина на работа на Борисов: "Абе, бай Х**...

"ГЕРБ избраха най-слабия си кандидат за президент и сега си търсят виновни", заяви още лидерът на ДСБ

Кръгът "Грабеж" с нова порция компромати срещу Борисов!

Новият задкулисен кръг "Грабеж" е подготвил ударна доза компромати срещу премиера Бойко Борисов, чрез които ще се опита да окепази и президентската кандидатура на ГЕРБ Цецка Цачева, научи БЛИЦ.

Кръгът „Грабеж” готви нов удар срещу кабинета „Борисов”! Опорната точка е Кристалина

Задкулисният кръг „Грабеж” се готви за нова атака срещу правителството. Този път патриарсите на мракобесната организация Иван Костов и Цветан Василев ще използват като формален повод отпадането на Кристалина Георгиева от битката за ООН, за да нанесат подмолен удар срещу кабинета, научи БЛИЦ.

Радан Кънев ядоса Борисов със забележка за НАТО

По въпроса за НАТО ние имаме двама министри, които защитават българския интерес, и един премиер, който подрива усилията им, това каза днес лидерът на ДСБ Радан Кънев в интервю на "Нова телевизия". Реакцията на Бойко Борисов не закъсня. "Да се каже, че това правителство не е гарант за членството ни в НАТО и ЕС, е лъжа и клевета, заяви премиерът преди началото на днешното правителствено заседание, цитиран от агенция "Фокус". Забележката беше направена, преди медиите да напуснат залата,...

Подариха корабен звънец на Бойко Борисов в Бургас (Снимки)

С подарък капитански корабен звънец изненадаха премиера Бойко Борисов от клуба на моряците ветерани в Бургас. "Този звънец трябва винаги да се поддържа лъснат", каза Димитър Вардаров от клуба и покани премиера на прясна риба. "Сега не мога, но след няколко седмици ще идвам за откриването на рибарското пристанище в Черноморец.