22.10.2016

Шарапова отсвири купа "Кремъл"

Няма да дойде, ще остане да тренира в САЩ, коментира Тарпишев

Още

Кремъл: Опитите да бъде свален Асад са "заиграване с дявола"

Ако Дамаск падне и ако там се възцарят терористите, вече няма да има никакво политическо урегулиране, предупреди говорителят на руския президент Дмитрий Песков

Поддръжници на Асандж, антикремълски хакери? Кой атакува Dyn?

Вчера интернет потребителите станаха свидетели на една от най-мащабните атаки към ключова структура на Мрежата – един от големите DNS доставчици. Това засегна достъпа до множество услуги и сайтове за хората, живеещи по Източното крайбрежие на Щатите и за голяма част от европейските интернет потребители. И докато отказа за достъп до сайтове като Twitter да […] Източник Поддръжници на Асандж, антикремълски хакери? Кой атакува Dyn?

Мистерия! Нещо в Кремъл обърква джипиесите

Хора, бягащи за здраве, таксиметрови шофьори, играчи на „Покемон гоу“ и високопоставени руски чиновници се питат напоследък защо приложенията на мобилните им телефони, които ползват Глобалната система за позициониране (Джи Пи Ес, GPS), не функционират правилно в центъра на Москва, предаде АП.

Нещо в Кремъл обърква навигациите

Московчани се чудят защо мобилните им приложения, използващи Джи Пи Ес, не функционират правилно в центъра на града

Кремъл даде позитивна оценка на срещата в Берлин от нормандския формат

Като цяло Кремъл се отнася позитивно към завършилата в Берлин снощи среща от нормандския формат на президентите на Франция, Германия, Украйна и Русия. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва не е имала прекалени очаквания и винаги се е пазела от това, но в същото време, сме били за спазването на минските споразумения и тяхната безалтернативност. Песков отбеляза, че след миналата среща от нормандския формат, точно преди година, страните в този процес не могат да се похвалят с особен напредък. Според говорителя на Кремъл, реализацията на минските споразумения през тази една година е боксувала сериозно. Той даде позитивна оценка на срещата в Берлин, където лидерите на държавите от нормандския формат са могли да сверят часовниците си със ставащото. Дмитрий Песков  бе категоричен, че работата по сближаването на позициите продължава. Засега е трудно да говорим за каквото и да е съгласуване, каза още той. В рамките на следващия един месец ще бъде проведена нова среща, но на по-ниско равнище, но Песков не уточни кои ще участват в нея. Прессекретарят на Кремъл съобщи, че президентът Путин е дал съгласието си за разполагането на въоръжена мисия на ОССЕ в Донбас и е призовал да се използва по този въпрос по-активно времето на германското председателство на международната организация.

Трайчо Трайков: Цачева и Радев са марионетки на Кремъл

"За мен не е изненада съгласието и единомислието между БСП и ГЕРБ по отношение на икономическите санкции срещу военната агресия на Русия в...