24.10.2016

ГЕРБ: Да падне ограничението за секции, но само в ЕС

От партията внесоха предложения за промени в Изборния кодекс

Още

Стресирани гръцки бизнесмени налазиха България

У нас корпоративният данък е 10%, а при тях е цели 29

В "Орландовци" са на водоноски днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 24 октомври (понеделник). Това съобщиха отпресцентъра на водоснабдителното дружество.

В Турция са арестувани племеник и племенница на Фетхуллах Гюлен

Властите в Турция са задържали вчера племенник и племенница на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен. Това е станало в рамките на разследването на дейността на терористичната организация на фетхулахистите (ФЕТО), съобщи вестник "Хюриет", цитиран от БТА. Хусейн Гюлен и Бушра Гюлен са обвинени и за използване на програмата Байлок (Bylock) за шифроване на данни. Според турското разузнаване тази програма е била използвана от превратаджиите при опита за метеж в нощта на 16 юли. По-рано...

Племенник и племенница на Фетхуллах Гюлен арестувани

Властите в Турция са арестували племенник и племенница на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен в рамките на разследването на дейността нанеговата организация, съобщи вестник "Хюриет". Хусейн Гюлен и Бушра Гюлен са задържани в Измир по подозрение за участие в дейността на организацията, както и за използване на компютърната програма Байлок за шифроване на данни. Според турското разузнаване тази програма е била използвана от превратаджиите при опита за метеж в нощта на 16 юли. По-рано турските власти задържаха брата на Гюлен - Кутбетин Гюлен и племенницата му Емине.