23.10.2016

Българинът, който прави музика за "Игра на тронове": Не ми се тръгваше от България

Георги Линев е млад, талантлив и българин, чиято музика звучи в "Game of Thrones". Парчетата му се въртят по BBC Radio 1, списания като Rolling Stone и LA Weekly го нареждат сред 10-те най-обещаващи нови изпълнители за 2015.  „Отпътувах от България, когато бях на 13 години. Не ми се тръгваше”, каза Линев в интервю за NOVA.

Още

Георги Линев за музиката, Game of Thrones и носталгията по България

Неговата музика звучи в трейлъра на сериалите на HBO, сред които и култовата поредица Game of Thrones („Игра на тронове"). Парчетата му се въртят по BBC Radio 1. Списания като Rolling Stone и LA Weekly го нареждат сред 10-те най-обещаващи нови изпълнители за 2015. Tой е млад, талантлив... и е българин. „Отпътувах от България, когато бях на 13 години. Не ми се тръгваше", каза Георги Линев в ексклузивно интервю за

Македония ни отмъкна „Игра на тронове“

Снимките у нас се провалили в последния момент, затова чужденците се изнесли в западната ни съседка България е била една от дестинациите за снимките на новия сезон на най-хитовия сериал - „Игра на тронове“. Плановете обаче пропаднали, затова от поредицата избират Македония. Това разкриха пред „Зодиак“ представители от родните киносреди.