23.10.2016

Колко добре анализирате? Можете да проверите с Game.ScoreIt.bg

ScoreIt е нова онлайн симулация, създадена с учебна цел от Experian. С нейна помощ всеки може да провери аналитичните си умения и дори да си осигури шанс за спечелване на интересна награда.

Още

Можете ли да повярвате, че Елизабет Хърли е на 51 години? (ГОРЕЩИ СНИМКИ)  

Тя доказа, че е най-добрата реклама за собствената си линия бански. Елизабет Хърли със сигурност се справя чудесно, продавайки свой дизайн с морски мотиви. За целта тя пусна палаво селфи в мрежата.

Скандално изявление шокира гърците: Ако не можете да си платите данъците, заминавайте в България

Гняв и шок предизвика сред самоосигуряващите се граждани провокативното изказване на шефа на Фонда за социално осигуряване (OAEE), Димитрис Тсакирис, според който, тези, които не са в състояние да плащат своите вноски в комбинация с прекомерното данъчно облагане, да вземат семействата си и да имигрират в България. Шефът на ΟΑΕΕ, който миналата седмица посети градовете Флорина и Верия, за да информира хората за промените в системата за социално осигуряване, се сблъска с многократни моменти на напрежение по време на дискусиите с местните предприемачи и търговци, съобщава "Български новини".

"Б" като болка. Колко можете да изтърпите?

Колко по скалата на болката сте способни и сте свикнали да търпите? „Три“, четири“? А може би „десет“? Никога не сте се замисляли? Блогърът Джанет Бертолус пише за това колко е важно да осъзнаваш скалата си на болка, както физическата, така и емоционалната. 0. Ня

Жозе: Рууни е достатъчно наранен, нищо повече не можете да направите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че Уейн Рууни е изключително наранен от критиките към него и след като загуби титулярното си място в клуба, а и в националния тим на Англия. Отборът на Манчестър Юнайтед гостува на Ливърпул в един от големите сблъсъци на английския футбол. Дербито...

Можете ли да чуете тези 5 звука?

Човешкото ухо може да долови само шумове между 20-20 000 херца

Тест за шофьори и кандидати: Можете ли да решите тази листовка?

Забавна примерна листовка за кандидат-шофьори, които възнамеряват да карат в София, се появи в социалните мрежи. Въпросите са взети от действителността, коментират потребителите, въпреки че не са описани в Закона за движение по пътищата.