28.10.2016

Докъде се докарахме! Болница въведе такса разговор

Болница въведе такса разговор с лекар анестезиолог преди операцията. За тази услуга се плащат 150 лева. Това съобщи изпълнителният директор на Изпълнителната агенция „Медицински одит” проф. Златица Петрова по време на семинар в Стара Загора, пише в. Монитор.

Още

Божо Кравата поръчал да убият Митьо Очите в болницата

Митьо Очите се е разминал на косъм от второто покушение броени дни след като беше надупчен от куршуми в Слънчев бряг. Хора на Божо Кравата са подготвили убийството му в болницата в Бургас, но присъствието на много охранители, полиция и журналисти...

Нови шокиращи разкрития! Божо Кравата поръчал да убият Митьо Очите в болницата

Митьо Очите се е разминал на косъм от второто покушение броени дни след като беше надупчен от куршуми в Слънчев бряг. Хора на Божо Кравата са подготвили убийството му в болницата в Бургас, но присъствието на много охранители, полиция и журналисти ги е накарало да се откажат от плановете си, пише "Уикенд".

Д-р Славчо Близнаков: Болница „Св. Анна“ става №1 в лечението на инсулти

Лечебното заведение получи медицински „Оскар” за инвестиции

Автомеле на АМ "Тракия" прати жена в болница

Жена е откарана в бургаска болница след катастрофа на АМ "Тракия". Това говорителят на ОДМВР - Бургас Цветелина Рандева. Автомобил, който е изпуснал отбивката за Карнобат, е направил маневра, като се е движел на заден ход, за да се върне до отклонението.

Вирус, а не хранително отравяне, е пратил в болница децата от зеленото училище в Хисаря

Не хранително отравяне, а вероятно чревна вирусна инфекция е причина за неразположението на децата, които бяха приети в болница по време на "зелено училище" в гр. Хисаря. Това съобщи Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), след като екипът ѝ в Пловдив и представители на Регионалната здравна инспекция са направили съвместно епидемиологично проучване. Децата, част от група от 80 ученици, посетили града, потърсиха помощ в болница, след като всички яли в ресторант на хотел е...