22.10.2016

Веско Маринов тайно стана дядо!

Веско Маринов тайно стана дядо. От близо година, музикантът е щастлив с първо внуче, което обаче пази зорко от любопитни погледи. Любимецът на майки, баби и прабаби е станал дядо по някое време миналата година. Тогава красивата му дъщеря го дарил с внук от съпруга си д-р Станимир Сираков, пише hotarena.net.

Още

Веско Маринов с разбито сърце. Търси новата Крисия

Народният любимец Веселин Маринов няма жена до себе си и страда от самотата. За това намекна изпълнителят в свое изказване, в което се усеща тъжна нотка. Обичаният певец призна, че всичкото му време е ангажирано с музиката и професионалните му ангажименти. "Уcпявaм дa нaпpaвя вcичкo в музикален план, caмo дeтo нe ocтaвa вpeмe зa мeн.

Веско Маринов със сърцераздирателна изповед! Сърцето му е разбито...

Народният любимец Веселин Маринов няма жена до себе си и страда от самотата. За това намекна изпълнителят в свое изказване, в което се усеща тъжна нотка. Обичаният певец призна, че всичкото му време е ангажирано с музиката и професионалните му ангажименти. 

Веско Маринов поискал 500 бона, за да предаде ГЕРБ!

БСП е на път да нанесе подъл удар срещу ГЕРБ. Социалистите планират да отмъкнат изпод носа на Бойко Борисов и Цветан Цветанов естрадния певец Веско Маринов, който по традиция пее на предизборните митинги на управляващата партия, пише "Уикенд".

Веско Маринов прибира рекорден хонорар за два концерта

Веселин Маринов е на път да забие в земята и Лили Иванова, и Васко Кеца, и всички останали звезди на родната естрада. Любимият певец на Митко Пайнера се гласи да прибере цял милион само от два концерта. Изпълнителят на "Горчиво вино" е продал до...

Веско Маринов върти любов с млада и гъвкава балерина

Няма тайни в любовта вече, за Веселин Маринов. Човекът — пот, както напоследък наричат естрадния изпълнител, е влюбен до уши, а изгората му е млада и гъвкава хубавица. Чаровницата е част от екипа на звездата и очевидно е много влюбена в него. За това свидетелства и факта, че двамата пазят отношенията си в пълна тайна.