23.10.2016

Още

Тайфунът Меги удави Китай (СНИМКИ/ВИДЕО)

32 души са в неизвестност, след като тайфунът Меги премина над Източен Китай, съобщава CNN. Заради силния вятър и пороя, огромно количество кална маса се свлече над село Сукун. 26 жители на селото са в неизвестност. 

Тайфунът "Меги" удари Китай

  Тайфунът „Меги” се стовари във вторник върху крайбрежието на източната китайска провинция Фудзиен. Както съобщи агенция Синхуа, основният удар на стихията е поел град Цюанчжоу, предаде БГНЕС. Скоростта на вятъра в епицентъра на тайфуна достига 118,8 км в час. Метеоролозите предупреждават, че „Меги” може да засегне и южната провинция Гуандун. Тайфунът вилня вече в Тайван, където загинаха най-малко четирима души и бяха ранени 329.

"Меги" потопи Тайван в мрак (ВИДЕО)

Десетки хиляди домове са без електричество в Тайван, след като тайфунът „Меги“, е ударил острова, предават местни медии, цитира "Фокус". От тайванската компания за електроснабдяване съобщават, че повече от 130 хил. домове са без електричество.

Хиляди домове са без електричество в Тайван заради тайфуна „Меги“

Десетхи хиляди домове са останали без електричество във вторник сутринта в Тайван, след като тайфунът „Меги“, е ударил острова, предава Focus Taiwan. От тайванската компания за електроснабдяване съобщиха, че повече от 130 хил. домове са без електричество. След извършена поправителна дейност около 52 хил. жилища продължават да бъдат на тъмно.

Футболният треньор Теодор Димитров пред "ШОУ": Съдебно доказах, че Меги Дерм е проститутка

В редакцията ни потърси футболният треньор Теодор Димитров, когото позабравената сървайвърка Миглена Дерменджиева-Меги Дерм даде на съд, задето я нарече в медиите „проститутка”. Тъжителката Дерменджиева досега  е завела поне 4 дела за „уронване на доброто й име”, като до днес е загубила окончателно едно от тях – това срещу Теодор Димитров. Разполагаме с решението на СГС, предоставено ни от адвоката на Димитров – Иван Антонов. „На практика, смее се Димитров, може да се каже, че вече съвсем „законно” мога да наричам Меги Дерм „проститутка”, защото тази квалификация не противоречи на истината и бе доказана съдебно.  Но срам и позор за фондацията „За нашите деца” и социалните от службите към общините „Лозенец” и „Красно село”, които са легализирали една проститутка и измамница за професионален приемен родител на деца в риск!.. Срам и позор и за водещата Гала, която възторжено първа предостави национален ефир на фалшивата персона и дори публикува банковите й сметки, като по този начин  подведе и зрителите. Всеки би дал пари за сираци, без да си дава сметка, че от екрана го лъжат и че парите отиват в несъществуваща фондация, в личните сметки на жена, затънала в дългове. Очаквам в скоро време и прокуратурата да се произнесе доколко морално е това да се използват децата сираци за търговия и национална медия да рекламира измамници!”, каза Димитров.